DBA در صنعت (یکساله)

DBA در صنعت-یکساله


یکی از پایه‌های اصلی در هر سازمانی، مرتبط به مدیریت آن است. DBA یکی از شاخه‌های اصلی در مدیریت اجرایی است که امروزه نقش مهمی در سازمان‌ها، جوامع کوچک و بزرگ ایفا می‌کند. DBA در حقیقت همان نوع پیشرفته‌تر در مدیریت کسب و کار و به نوعی معادل مدرک دکترا است. این دوره مختص کسانیست که در صدد هستند تا شیوه کاری مربوط به یک مجموعه را از حالت سنتی به حالت مدرن ارتقا ببخشند. به ویژه برای کسانی که در سازمان‌های شناخته شده فعالیت دارند. معمولا چنین سازمان‌هایی به دنبال مد...

توضیحات بیشتر...

امکان پرداخت این دوره بصورت اقساط وجود دارد:

۵۰٪ درصد مبلغ دوره بصورت پیش پرداخت و مابقی طی ۲ مرحله بصورت چک که تا قبل از دریافت مدرک می بایست پرداخت شود.

یکی از پایه‌های اصلی در هر سازمانی، مرتبط به مدیریت آن است. DBA یکی از شاخه‌های اصلی در مدیریت اجرایی است که امروزه نقش مهمی در سازمان‌ها، جوامع کوچک و بزرگ ایفا می‌کند. DBA در حقیقت همان نوع پیشرفته‌تر در مدیریت کسب و کار و به نوعی معادل مدرک دکترا است. این دوره مختص کسانیست که در صدد هستند تا شیوه کاری مربوط به یک مجموعه را از حالت سنتی به حالت مدرن ارتقا ببخشند.
به ویژه برای کسانی که در سازمان‌های شناخته شده فعالیت دارند. معمولا چنین سازمان‌هایی به دنبال مدیران اجرایی هستند که طرح‌ها و برنامه‌های مناسب ارائه دهند. افرادی که این دوره را می‌گذرانند به راحتی می‌توانند یک سازمان را مدیریت کنند.

DBA چیست و چه کارایی دارد؟

دی بی ای دکترای مدیریت کسب و کار است. افرادی که موفق به دریافت این مدرک شوند، به راحتی می‌توانند به عنوان یک مدیر با کارایی بالا در سازمان‌های بزرگ استخدام شوند. در دنیای امروز هم بیشتر سازمان‌ها به دنبال مدیری هستند که برنامه‌ها و دانش علمی بالایی در زمینه مدیریت اجرایی و عملی داشته باشد.
افراد با گذراندن دوره دی بی ای صنعتی به خوبی یاد می‌گیرند که چگونه برنامه‌های اجرایی مفید و کارآمد را برای صنعت مورد نظر شرح دهند، برنامه‌ریزی کنند و در انتها آن‌ها را به اجرا در آورند.
دانشجویانی که موفق به دریافت مدرک DBA شوند می‌توانند به نقد و بررسی بپردازند و دانش خود را در مورد رشته با انجام تحقیقات خود گسترش ‌دهند.
 از این طریق، دانش‌آموزان در دنیای واقعی، تفکر انتقادی مبتنی بر تجارت، صنعت و مهارت‌های حل مسئله را به دست می‌آورند. معمولا کسانی که دوره MBA را می‌گذرانند، برای کسب تجربه عملی و رسیدن به درجه مورد نیاز، اغلب نیاز دارند در دوره DBA هم شرکت کنند.
تمایز اصلی بین این دو این است که MBA یک مدرک مدیریت عمومی است، در حالی که DBA یک مدرک خاص‌تر است. مهارت‌های تحقیق، نوشتن و ارائه که با DBA تطبیق داده شده است، به جز سایر افراد با عملکرد بالا، توانایی‌های حرفه‌ای خود را تقویت می‌کنید و بر حل مسئله مبتنی بر تحقیق مسلط و آماده می‌شوید تا بهترین استانداردهای عملی پیشرو در صنعت را رعایت کنید.

دوره DBA صنعت چیست؟

 در این دوره به صورت انحصاری به فرآیند کسب و کار مرتبط به صنعت پرداخته می‌شود. دوره DBA صنعت مجموعه‌های مهارتی تخصصی و واقعی مانند تحقیق در مورد مسائل و ارائه روش‌های حل مسئله مربوط به یک صنعت را به دانش‌پذیران آموزش می‌دهد. 
مدرک دی بی ای به متخصصان این امکان را می‌دهد تا با توسعه و به کارگیری ایده‌ها و شیوه‌های جدید، صنعت خود را گسترش دهند. شیوه‌های کاری مربوط به هر بخش اعم از بخش تولید، منابع انسانی و به طور کلی در فرآیند صنعت تغییر ایجاد کنند.
DBA دانشجویان را برای نقش‌های مدیریتی و رهبری در مورد فرصت‌های شغلی مرتبط به حوزه صنعت آماده می‌کند. متخصصانی که DBA دریافت می‌کنند می‌توانند منتظر پست‌های اجرایی و نقش‌های رهبری در دانشگاه و حتی تحقیقات هم باشند.
 معمولا کسانی که مدرک دوره DBA صنعت را دریافت می‌کنند، نقش‌های اجرایی و مدیریتی را به عهده می‌گیرند و به طور میانگین حقوق نسبتاً بالایی هم دریافت خواهند کرد. برنامه‌های DBA دنباله‌ای ضروری برای برنامه‌های MBA نیستند، بلکه در عوض برای حمایت از اهداف حرفه‌ای و شغلی افراد به شمار می‌روند.
 آنچه که دوره DBA صنعت را متمایز می‌کند این است که برخلاف دکترا که بیشتر پژوهش‌محور است و طول دوره آن که حداقل 2 سال خواهد بود. این دوره در 400 ساعت به صورت کاملا عملی و حرفه‌ای برگزار می‌شود و ارتقای دانش‌پذیرانی که هم اکنون در یک سازمان مشغول به کار هستند را فراهم خواهد کرد.

کمی درباره مدیریت کسب و کار صنعتی بدانید

هر بخشی نیاز به مدیری دارد که از دانش لازم در همان زمینه برخوردار باشد. مدیریت کسب و کار صنعتی در حقیقت فردی است که همه فرآیند مربوط به بخش صنعت را کنترل می‌کند. آن‌ها کسانی هستند که باید روی تیم تولید و همه تجهیزات مورد نیاز در آن صنعت، نظارت داشته باشند.
 حال در این بین مدیران صنعتی که باید کلیه فرآیندهای تولید و در صورت بروز هر گونه مشکل برای رفع آن برنامه هم داشته باشند، موفق به دریافت مدرک DBA هم شوند راحت‌تر می‌توانند همه فرآیند را کنترل کنند.

در دوره DBA صنعت به دانش‌پذیران چه مواردی آموخته می‌شود؟

دانش‌پذیران در این دوره یاد می‌گیرند که چگونه یک کسب و کار صنعتی را به بهترین شیوه ممکن مدیریت کنند. بهترین و مناسب‌ترین فرصت‌ها را برای ارتقای یک کسب و کار کشف می‌کنند. پس از آن برای برنامه‌ریزی اقدام نمایند. یک مدیر کسب و کاری که دوره DBA صنعت را بگذراند، می‌تواند روی فروش مدیریت داشته باشد و همواره برنامه منظمی را برای بازاریابی کسب و کار مطرح و اجرا کند.
برنامه‌ریزی که در انتها به فروش و گاهی هم شناخت بیشتر آن کسب و کار و صنعت منجر می‌شود. جالب است بدانید که در دوره DBA صنعت دانش‌پذیر به طور کلی با فرآیند تولید، طراحی کسب و کار، تولید محصول مورد نظر و هر آنچه که به فرآیند توسعه صنعت مرتبط است، آشنا می‌شود.
مسلما زمانی که شما قرار است عنوان مدیریت یک کسب و کار صنعتی را از آن خود کنید، از همان ابتدا به خوبی می‌دانید که در طی مسیر ممکن است با مسائلی هم رو به رو شوید. در این دوره به دانش‌پذیران آموزش داده می‌شود تا مسائل را به روش سیمپلکس حل و برطرف کنند.
 روش سیمپلکس در حقیقت روشی برای رسیدن به صحیح‌ترین جواب برای تابع خطی است. کسانی که دوره DBA صنعت را می‌گذرانند باید به خوبی به فرآیند تحقیق مربوط به عملیات تسلط داشته باشند. تحقیق یکی از کارهاییست که در کل فرآیند یک پروژه و یا مدیریت یک بخش صنعتی ادامه دارد. 

دوره DBA صنعت برای چه کسانی مناسب است؟

برخی تصور می‌کنند که دوره DBA صنعت تنها برای دانش‌پذیرانی مناسب است که دوره مدیریت کسب و کار یعنی MBA را گذرانده باشند. اما حقیقتی که وجود دارد این است، همه کسانی که در بخش صنعتی و تولیدی فعالیت دارند برای ارتقای خود و صنعتی که در آن مشغول به کار هستند می‌توانند در این دوره شرکت کنند. 
 

برگزارکننده: موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل دوره DBA در صنعت-یکساله

مدیریت کسب و کار صنعتی

  • فرایند کارآفرینی
  • شناسایی فرصت ها در محیط کسب و کار
  • امکان سنجی و تدوین طرح کسب و کار
  • مدیریت فروش
  • موضوعات مهم در بازاریابی موفق
  • مهارت های مدیریتی کسب و کار
  • طرح کسب و کار

مدیریت تولید

  • مقدمات مدیریت تولید
  • طراحی و توسعه محصول
  • پیش بینی
  • تجزیه و تحلیل و ‌تصمیم‌گیری
  • برنامه‌ریزی جامع – ادغامی – ترکیبی
  • برنامه‌ریزی مواد مورد نیاز (MRP)
  • مکان یابی و استقرار
  • کنترل موجودی

تحقیق در عملیات

  • کلیات تحقیق در عملیات
  • اصول و فرضیات برنامه‌ریزی خطی
  • حل مدل‌ها به روش ترسیمی
  • حل مسائل برنامه‌ریزی خطی به روش سیمپلکس
  • مسئله ثانویه برنامه‌ریزی خطی
  • فرم ماتریسی برنامه‌ریزی خطی- روش سیمپلکس تجدید نظر شده
  • تحلیل حساسیت- برنامه‌ریزی پارامتری
  • شبکه
  • برنامه‌ریزی عدد صحیح