مدیریت کارتیمی

مدیریت کارتیمی


دوره مدیریت کار تیمی چه دوره ای است؟ منظور از کار تیمی چیست؟ چرا باید در دوره مدیریت کار تیمی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان شرکت کرد؟ تفاوت کار تیمی با کار گروهی چیست؟ مخاطبین دوره مدیریت کار تیمی چه کسانی هستند؟ اهمیت شرکت در دوره مدیریت کار تیمی برای تشکیل تیم موفق چیست؟ نرم افزار هایی که در مدیریت کار تیمی از آن ها استفاده می شود چیست؟ دوره مدیریت کار تیمی چه دوره ای است؟ از آن جایی که بحث کار تیمی و تشکیل تیم همیشه بخشی از تمامی کتب رفتار سازمانی را به خود اختص...

توضیحات بیشتر...

دوره مدیریت کار تیمی چه دوره ای است؟

از آن جایی که بحث کار تیمی و تشکیل تیم همیشه بخشی از تمامی کتب رفتار سازمانی را به خود اختصاص می دهد؛ این طور می توان نتیجه گرفت که تقریبا تمام افرادی که دانش آموخته ی علوم مدیریت هستند در واحدهای درسی خود با بحث کار تیمی آشنا شده و در مورد اهمیت آن و لزوم تیم سازی مطالب بسیاری شنیده اند. به عنوان مثال می توان به تاثیر فوق العاده ی تیم سازی در شرکت های بزرگ و موفق دنیا مانند گوگل و اپل اشاره کرد. با اندکی تفکر بر مشاهدات خودتان می توانید ببینید که کار تیمی و تیم سازی چه دستاوردهایی را برای این شرکت ها و دیگر شرکت های موفق داشته است. به عبارتی امروزه همه ی ما مدام با واژه کار تیمی مواجه می شویم اما با تمام این ها، سوالات بسیاری به وجود می آید که آیا دانش مدیریت کار تیمی موجب شده تا شما تیم‌ های بهتری داشته باشید؟ آیا کیفیت کار تیمی در عموم سازمان ‌های کشور بالا می باشد؟ آیا این مهارت را در خود به‌ خوبی توسعه داده‌ اید؟

تنها راه پاسخ به سوالات بالا و سوالاتی از این قبیل، کسب دانش و اطلاعات جامع و مهارت در زمینه کار تیمی می باشد. افراد و علاقه مندان به این حیطه می توانند در دوره مدیریت کار تیمی شرکت کرده و بیاموزند که چگونه باید از این دانش و مهارت های کسب شده در کار خود استفاده نمایند. دوره های آموزشی که در زمینه مدیریت کار تیمی توسط مراکز و موسسات آموزشی ارایه می شود نیز با این هدف برگزار می شوند. در دوره مدیریت کار تیمی افراد می آموزند که چگونه با بهره گیری از اصول و فنون مدیریت، نقش مفید و موثری در یک تیم و کار تیمی داشته باشند.

دوره مدیریت کار تیمی برای افرادی برگزار می شود که قصد دارند با یادگیری کامل این بحث، توانایی بررسی و حل مشکلات در کار خود را داشته باشند، هم چنین این دوره به دانش پذیران یاری می رساند که قدرت بیان خود را در تصمیم گیری های جمعی افزایش دهند. علاقه مندان به یادگیری تشکیل تیم و کار تیمی با گذراندن دوره مدیریت کار تیمی با مباحث بسیاری آشنا می شوند، این مباحث عبارتند از:

  • آشنایی با مدیریت

  • نظریه نقش های مدیریتی

  • کارکردهای مدیریت

  • برنامه ریزی

  • سازماندهی

  • تقسیم بندی کار و گروه بندی وظایف

  • آشنایی با مدیریت کار تیمی

  • تفاوت تیم با گروه

  • مراحل تشکیل تیم

  • فرایند حل مساله با نگرش کار تیمی

  • انواع تیم‌ های  مدرن سازمانی

  • اصول اساسی کار تیمی

  • مهارت های تصمیم‌ گیری تیمی

  • روش های تصمیم گیری در سازمان

  • تست مهارت کار تیمی

  • و...

دوره آموزش مدیریت کار تیمی

منظور از کار تیمی چیست؟

هنگامی که نام کار تیمی به گوش اکثر افراد می خورد هیجان زده شده و انرژی مثبت ناشی از در گروه قرار گرفتن و کار گروهی را در خود حس می کنند. در حقیقت مفهوم کار تیمی به قدری ساده است که اغلب افراد فهم آن را بسیار عادی می پندارند. همین مسئله که آن ها با این فرض، کار تیمی انجام می ‌دهند مشکل‌ ساز است چرا که آن ها در اصل کار گروهی انجام می ‌دهند. به طور معمول هر کس تجربه ‌ی حضور در یک جلسه و ایفای نقش در آن و یا مواجهه با یک گروه جدید از همکاران و انجام کار جمعی را داشته است اما تمامی این ها صرفا مثال‌ هایی از گروه‌ های کاری هستند. اگر فقط بخواهید به تعریف علمی کار تیمی بسنده کنید باید گفت که تیم از جمعی دو نفره و بیشتر تشکیل می شود. اما نمی توان کار تیمی را اینگونه ساده تعریف کرد؟
در مفهوم اصلی، یک تیم به تعداد کمی از افراد می گویند که دارای مهارت‌ های تکمیل‌ کننده‌ ی یکدیگر بوده و دارای اهداف، مقاصد و رویکردی مشترک‌ هستند که بر مبنای آن ها به هم پیوند خورده و به یکدیگر تکیه می‌ کنند. همان طور که در بخش اول به آن اشاره شد تیم سازی یکی از اقداماتی است که امروزه در سازمان های موفق مورد استفاده قرار می گیرد.تشکیل تیم و مشارکت کارکنان موجب بهبود عملیات و فرآیند تصمیم گیری می شود. در عمل کار تیمی به برقراری تعامل میان کارکنان یک سازمان گفته می شود. هسته ی اصلی کار تیمی همان مفهوم تعامل می باشد. تعامل باید در عین رعایت روابط حرفه‌ ای کارکنان را به هم نزدیک کرده و کار هر کارمند ،  بستر را برای کار دیگری مهیا کند.
در واقع تیم به یک گروه کاری گفته می ‌شود که از تمامی شرایط یک تیم واقعی برخوردار است و اعضای آن کاملا به موفقیت و شکوفایی یکدیگر متعهد هستند. عموما این تعهد به رشد تیم منجر می‌ شود. مسلما تیمی که دارای قدرت اجرایی بالا است، تمامی کارها را بهتر از تیم ‌های دیگر انجام می ‌دهد و تمام انتظارات منطقی اعضا را برآورده می ‌سازد. در بیان ساده تر هم می توان گفت کار تیمی عبارت است از کمک‌ رسانی به هم ‌تیمی برای موفقیت در راه رسیدن به اهداف مشترک. در یک کار گروهی موفق نقش افراد مشخص است و مهارت های ارتباطی توسعه و گسترش می ‌یابند و افراد نقش خود را بهتر اجرا می کنند. اهمیت کار تیمی به قدری است که می‌ توان گفت تا حدی ضامن انجام تکلیف‌ های گروه است.

همین حالا در دوره مدیریت کارتیمی شرکت کنید

چرا باید در دوره مدیریت کار تیمی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان شرکت کرد؟

در دنیای امروز اکثر مطالعات و تحقیقات پژوهشگران دانش مدیریت به سمت تیم های کاری هدایت شده است، دلیل اصلی این توجه نیز افزایش اثر بخشی و کارآمدی فعالیت ها در تیم ها می باشد. تشکیل تیم‌ های کاری کارآمد و تعریف پروژه‌ های مختلف برای تیم‌ ها، با توجه به توان و تخصص آن ها، امری ضروری  در مدیریت و کنترل فرآیندها و فعالیت‌ های کاری است. برای تمرکز و توجه بر کارآمدی و اثربخشی تیم‌ های کاری، داشتن روحیه کار تیمی الزامی است. به طوری که اعضای تشکیل‌ دهنده تیم‌ های کاری بتوانند کار تیمی و فعالیت تیمی انجام دهند، نحوه تعامل و فعالیت هر یک از اعضای تیم در موفقیت یا عدم موفقیت آن تیم‌ ها بسیار موثر و سرنوشت‌ ساز است، با توجه به این مزیت ها و الزامات پیش از تشکیل و راه‌ اندازی تیم‌ های کاری باید فرهنگ کار تیمی را در فضای سازمانی نهادینه کرد.
اثری که فرهنگ کار تیمی و کار گروهی بر تیم ها، وظایف و مسئولیت هایشان دارد، به قدری اهمیت دارد که دانشمندان علم مدیریت آن را لازمه دست یافتن به توانایی های محوری پایدار در فضای رقابتی دنیای امروز می‌ دانند. از طرف دیگر، تغییرات دنیای پر تلاطم امروز و عرصه شدیدا رقابتی و ناپایدار آن، شرایط را برای بقای سازمان‌ ها به نحوی تعیین کرده که تکیه بر مهارت ‌های کاری کارمندان و کارکنان سازمان ‌ها را گریز ناپذیر کرده است و توانایی کار تیمی را عضو جدا نشدنی آن مهارت ‌های فردی می ‌داند.

مدرک آموزش مدیریت کار تیمی

 

در همین راستا موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان با همکاری اساتید برتر در این زمینه اقدام به طراحی و اجرای دوره مدیریت کار تیمی نموده است. این موسسه آموزشی همواره در تلاش است تا در جهت استانداردهای جهانی آموزشی گام برداشته و هم چنین برای آموزش مدیران و علاقه مندان به حوزه مدیریت کار تیمی اقدام به ارایه دوره مدیریت کار تیمی نموده است. این دوره نیز مانند دوره های دیگر موسسه آموزشی عالی آزاد فن پردازان از مزایای بسیاری برای دانش پذیران برخوردار می باشد که عبارتند از:

  • تایید مدرک پایان دوره توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور 

  • امکان رفع مشکل دانش پذیران و ارائه مشاوره و راهنمایی در طول دوره

  • محتوای به روز و استاندارد

  • ارایه منابع دیداری شنیداری همراه با بسته های آموزشی

  • ارسال بسته های آموزشی به کلیه ی نقاط کشور

تفاوت کار تیمی با کار گروهی چیست؟

کمتر کسی می ‌داند که مفهوم کار گروهی با کار تیمی تفاوت دارد. ابتدا در ذهن افراد مفهوم تیم به سمت ورزش و مربیگری و قهرمانی می رود و در قدم بعدی همکاری و مشارکت را تداعی می ‌کند. عده‌ ای نیز معتقدند هر گروهی که با هم کار می کنند یک تیم هستند. درحالی که بین یک تیم واقعی و آن چه که صرفا به گروهی از افراد با یک هدف مشخص گفته می ‌شود، تفاوت بسیاری وجود دارد.
ممکن است در ظاهر گروه و تیم تفاوت چندانی با هم نداشته باشند. شباهت تیم و گروه در این است که عده ای از افراد در کنار هم مشغول به انجام فعالیت‌ هایی می باشند اما هر کدام تعریف متفاوتی دارند. همین تعریف متفاوت هست که عملکرد متفاوت و مهارت‌ های متفاوتی رو برای اعضای یک گروه و یک تیم الزامی می‌ کند.
طبق نظریه ی کاتزنباخ و اسمیت (Jon R. Katzenbach و K. smith) اعضای تیم به یکدیگر وابسته ‌اند و این یعنی در صورت عدم فعالیت یک عضو از تیم ، کار تیمی نیز انجام نمی شود. در حقیقت کار آن ها اثر متقابل بر یکدیگر می ‌گذارد. اما نقطه مقابل کار تیمی، کار گروهی است که در آن گروهی از افراد قرار دارند که با یکدیگر کار کرده و از راهنمایی یک نفر بهره می‌ برند. به طور کلی می توان گفت که کار شخصی در گروه ها بیشتر نمود دارد.

در زیر شما را با تعدادی از تفاوت های اساسی کار تیمی و گروهی آشنا می کنیم:

  • در تیم اعضا وابستگی متقابل دارند اما در گروه اعضا بیشتر به فکر خود هستند.

  • در تیم اعضا وابستگی متقابل دارند اما در گروه اعضا نسبت به هدف حساس نیستند.

  • در گروه ممکن است یک پیشنهاد تقویت شود اما در گروه بالعکس می باشد.

  • در تیم اعتماد زیادی بین اعضا حاکم است اما در گروه اعتماد بین اعضا کم است.

  • در تیم اعضا مورد حمایت یکدیگر قرار می گیرند اما در گروه بالعکس است.

  • تعرض در تیم فرصت محسوب شده اما در گروه تهدید محسوب می شود.

  • در تیم صداقت بین اعضا زیاد است اما در گروه این صداقت کمتر می باشد.

  • در تیم نتایج مثبت از همرنگ جماعت شدن مهم تر است اما در گروه بالعکس می باشد. 

مخاطبین دوره مدیریت کار تیمی چه کسانی هستند؟

دوره آموزشی مدیریت کار تیمی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان نیز هر ساله مانند دیگر دوره های این موسسه مورد استقبال افراد بسیاری قرار می گیرد. چرا که این دوره به افراد یاری می رساند که برای شروع کار در دنیای تجارت، خود را آماده کرده و یا درصورتی که به کاری مشغول هستند بتوانند با استفاده از دانش به روز مدیریت کار تیمی که در این دوره کسب می کنند امور خود را سریع تر پیش برده و به فردی موفق در شرکت های دولتی یا خصوصی تبدیل شوند. از جمله مخاطبین این دوره می توان به مدیران، کارشناسان ارشد و کارکنان سطوح مختلف سازمان‏‏ها و شرکت ‏ها و علاقه مندان به حوزه کار تیمی اشاره کرد.

اهمیت شرکت در دوره مدیریت کار تیمی برای تشکیل تیم موفق چیست؟

هنگامی که برای توصیف یک شرکت از واژگانی مانند موفقیت و قدرت استفاده نماییم ناخودآگاه محیطی به شدت رقابتی در ذهنتان خلق می شود. اما باید توجه داشته باشید که لزوما یک محیط کار رقابتی بر پایه ترس کارمندان نیست، بلکه یک شرکت قدرتمند و موفق هنگامی به فعالیت پرداخته و ماندگار می شود که کارمندان آن از ذهنیت تیمی برخوردار باشند و هر کدام از آن ها نقش خود را در راستای اهداف بلند مدت ایفا نمایند. دانش پذیران دوره مدیریت کار تیمی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان با گذراندن این دوره علاوه بر آشنایی با علم روز کار تیمی و تشکیل تیم و کسب تکنیک های مدیریتی در این زمینه، می آموزند که چگونه یک تیم کاری موفق تشکیل دهند. در ادامه شما را با برخی از عواملی که در این راه شما را یاری می دهند، آشنا می کنیم:

  • تمرکز بر انتخاب نقش ها

هنگامی که شما به عنوان سازنده ی تیم و گاها مدیر آن زمان بیشتری را برای انتخاب اعضای تیم صرف کنید، با وجود این که مجبور هستید زمان بیشتری را صرف گزینش و استخدام افراد کنید اما از مزایای بلند مدت بیشتری بهره خواهید برد. اگر به عنوان مدیر تیم فقط به این فکر باشید که برای پر کردن اتاق شرکت خود چند کارمند را استخدام کرده و بدون برنامه ریزی خاصی کار خود را شروع کنید باید بدانید که به ضرر تیم خود عمل می کنید.
عموما شرکت هایی که این روش را پیش می گیرند به اصطلاح مدام دور خود چرخیده و به موفقیت نمی رسند. بزرگترین دلیل عدم موفقیت تیم های این چنینی این است که افراد تمایلی به یادگیری اصول کار تیمی نداشته و  مدیران تیم نیز تنها به فکر استخدام سریع افراد هستند. هنگامی که افراد تیم به این شکل انتخاب می شوند در بلند مدت برای شرکت هزینه در بر خواهد داشت پس بهتر است بدانید که برای صرفه جویی در زمان و پول خود نیز بهتر است نقش ها به درستی انتخاب شوند تا نتیجه ی آن آینده ای پر بازده باشد. دوره های آموزشی مدیریت کار تیمی نیز با هدف رفع این معایب و نواقص برای افراد علاقه مند به این حوزه برگزار می شود.

  • برای نقش ها ارزش قائل شوید

یکی از اصولی که در دوره مدیریت کار تیمی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان به طور کامل با آن آشنا می شوید، ارزش و احترام گذاشتن هر کدام از اعضای تیم به افرادی است که با توانایی و مهارت های خود پا به میدان می گذارند. این یکی از مهم ترین نکات در کار تیمی است. هر کدام از اعضای تیم باید این حس را داشته باشند که از نظر شغل و جایگاه مورد احترام هستند و برایش اهمیت و ارزش قایل می شوند و حتی یک بار هم این فکر در ذهنشان خطور نکند که اصلا چرا من این جا هستم؟ تقریبا تمامی مدیران و اعضای تیم به این موضوع که هدفمندی باعث ارتقای عملکرد کارمندان می شود، ایمان دارند. شما با شرکت در دوره های آموزشی کار تیمی به خوبی با این موضوع آشنا شده که چگونه این هدفمندی را در تیم اعمال کنند. هنگامی که کارمندان بدانند که شغل آن ها اهمیت دارد دیگر سختی و تکراری بودن امور شرکت نیز آن ها را خسته و کلافه نمی کند و برای رهایی از کار ثانیه شماری نمی کنند.

  • برقراری ارتباط

برقراری ارتباط با اعضای تیم بهترین راه برای این است که نشان دهید برای اعضای تیم و کارمندان ارزش قایل هستید. هنگامی که اطلاعات در بین اعضا منتشر نشود و اعضای تیم ندانند در تیم و شرکت چه می گذرد نمی توانند خود را عضو تیم بدانند و احساس غریبی می کنند. بنابراین بهتر است به خوبی بیاموزید که چگونه در امور شرکت شفاف سازی نمایید و اطلاعات را هر جا که لازم بود با اعضای تیم در میان بگذارید حتی اگر اطلاعات ارتباط مستقیمی با اعضای تیم نداشته باشد. برای مثال هر هفته جلسات گفتگو برگزار کنید و کارهایی که قرار است در حوزه ای که قبلا ناشناخته بوده انجام شود را با هم بررسی نمایید.
مهم ترین نکته در حوزه ارتباط و گفتگو که تمامی اعضا باید به آن توجه داشته باشند، توانایی صحبت کردن و اعلام نظرات خود می باشد؛ این یکی از کارهایی است که افراد با انجام آن به پروژه ها نزدیک تر می شوند. زمانی که هر کدام از اعضای تیم وقت بگذارند و نظر خود را بیان کنند به نتیجه و پیامد پروژه ها هم تعلق خاطر پیدا خواهند کرد و می دانند که برای افکارشان در فرایند کاری ارزش قایل می شوند.

  • هدف گذاری

مبنای اصلی کار های اعضای تیم؛ تعیین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت است. اما متاسفانه بسیاری از مدیران تیم با نحوه ی هدف گذاری به خوبی آشنا نیستند؛ این که شما بیاموزید چگونه با تعیین اهداف بلند یا کوتاه مدت به تشویق و ایجاد انگیزه اعضای تیم بپردازید. افراد با اهداف اصولی که شما تعیین می کنید تشویق و ترغیب شده و برای عملکرد مثبت انگیزه پیدا می کنند و خواهند دانست که هر کاری که انجام می دهند در راستای موفقیت نهایی و هدف بلند مدت شرکت خواهد بود. البته می بایست توجه کنید که این اهداف باید واقع بینانه بوده و به گونه ای نباشند که اعضای تیم و خود شما به عنوان مدیر ندانید که آیا به این هدف خواهید رسید یا خیر. تعیین موعد مقرر برای پروژه ها می تواند فرصتی را برای اعضای تیم ایجاد کند تا به یکدیگر کم کنند و در راستای موفقیت گام بر دارند.

  • توجه ویژه به شکست ها و موفقیت ها

جشن گرفتن موفقیت ها می تواند اعضای تیم را به هم نزدیک تر کرده و به هر یک از آن ها اجازه دهد تا با هم کار کنند. هنگامی که یکی از اعضای تیم فعالیت خوب و مفیدی انجام داد حتما با صدای بلند در جمع اعضای تیم از او تقدیر کنید تا بدانند که کار شایسته ی همه، مورد تقدیر قرار خواهد گرفت. با این کار اعضای تیم می دانند که کار آن ها تاثیر دارد. از سوی دیگر اگر تیم با شکست مواجه شد اعضا را دور هم جمع کرده تا این شکست را به امری مثبت تبدیل کنید. هرگز اعضای تیم نباید سعی کنند تقصیر را گردن شخص دیگر بیندازند و فرد یا کسانی را سرزنش کنند. مدیران تیم باید تیم خود را مسئول این بدانند که هنگام شکست برای برداشتن گام های بعدی تلاش کنند.

همین حالا در دوره مدیریت کار تیمی شرکت کنید

نرم افزار هایی که در مدیریت کار تیمی از آن ها استفاده می شود چیست؟

در سال های اخیر، شرکت ها‌ و انواع کسب و کارها، بدون استفاده از نرم ‌افزارهای مدیریت پروژه و کار تیمی نمی ‌توانند از عهده ی امور و جزئیات زیادی که در کار می باشد، ارایه یک سرویس و اتمام یک پروژه برآیند. هریک از این کارها به همکاری و هماهنگی چندین کارمند یا تیم ‌های کاری، کنترل و مدیریت انبوهی از کارهای ریز و درشت به همراه جزییات فنی و طراحی فراوان و درعین ‌حال، مدیریت و برنامه‌ ریزی زمان نیاز است. تمامی کسب ‌و کارها و به‌ طور ویژه استارت آپ‌ ها سعی می‌ کنند برای تسریع در فرآیند امور خود و رسیدن به ‌سرعت بیشتر و البته جبران کمبود نیروهای انسانی؛ بر اساس یک چارچوب توسعه نرم‌ افزار یا مدیریت پروژه پیش بروند. تقریبا در دنیای پرمشغله ی امروز مدیریت زمان بدون شناخت و استفاده از ابزار های آن کار غیر ممکن و سختی است.  در این چنین وضعیتی استفاده از چارچوب اسکرام (Scrum) برای پیشبرد پروژه پیشنهاد می شود. در کار های تیمی که از این تکنیک استفاده می کنند این مزایا را در کار خود می بینند:

  • استفاده بهینه از زمان و هزینه

  • خرد نمودن پروژه های بزرگ به کوچک که باعث مدیریت بهتر پروژه می شود.

  • ایجاد دید بسیار وسیعی نسبت به مسائل به اعضای تیم

  • امکان بررسی  دیدن سعی و تلاش های هر چند کوچک تمامی اعضای تیم (این مسئله هم امکان پاداش دهی و اعمال جرائم را تسهیل می نماید و هم باعث پیدایش رقابتی سالم و سازنده در تیم اسکرام می شود.)

امروزه همه شرکت ‌ها، سازمان‌ ها و کسب ‌و کارها بدون توجه به کوچکی و بزرگی خود احساس می ‌کنند باید سریع ‌تر باشند. این کسب‌ و کارها به مدیریت پروژه و چارچوب‌ هایی برای توسعه خدمات و گاهی نیز محصول نیاز دارند و اسکرام یکی از راه‌ حل ‌های موجود است. اما این را بدانید که اسکرام پاسخی به تمام مشکلات نیست و حتی گاهی در ابتدای کار باعث کندی و به‌ هم ‌ریختگی بیشتر می‌ شود تا این ‌که فرهنگ کاری اسکرام بر اثر تداوم و استمرار در پیاده‌ سازی آن شکل بگیرد و تیم‌ های کاری شاد تر، با استرس کمتر و بهره‌ وری بالاتر ظاهر شوند. شما می بایست برای اطلاع از تمامی مباحث و اصول لازم مدیریت تیم و در کنار آن نحوه استفاده از متد های برنامه ریزی در دوره های آموزشی مدیریت کار تیمی شرکت کنید.
بهتر است پیش از معرفی نرم افزار های برنامه ریزی روزانه با مفهوم ساده ی اسکرام آشنا شوید. Scrum فرآیندی است که در آن تیم ها ، پروژه های بزرگ را به تکه های کوچکی تبدیل می کنند و با انجام دادن این تکه های کوچک ،پروژه بزرگ را به انجام می رسانند. این چرخه تا بهبود بخشیدن به محصول ادامه می یابد و تکرار می شود. در ادامه به معرفی چند نرم افزار مدیریت زمان می پردازیم که کمک بزرگی هستند برای مدیران تیم و اعضای آن تا بتوانند بیشتر به زمان توجه نمایند و از آن به درستی استفاده کنند.

  • نرم افزار مدیریت عملکرد و زمان ترلو (trello)

ترلو یک نرم افزار مدیریت پروژه و عملکرد است که می توان در آن پروژه هایی را ایجاد کرد. اعضای تیم و همکارانی که قرار است به صورت مشترک بر روی یک پروژه کار کنند نیز می توانند از آن به عنوان یک ابزار بسیار کاربردی برای مدیریت زمان استفاده نمایند. نرم افزار مدیریت عملکرد و زمان ترلو محیط بسیار جذاب و جالبی دارد. می توانید در آن برگه هایی برای هر قسمت ایجاد کنید. ترلو جزو ابزار های برتر در زمنیه ی کنترل پروژه در جهان است که در سال ۲۰۱۱ به بازار معرفی شده است. این نرم افزار علاوه بر این که در نسخه ی رایگان، نیاز بسیاری از تیم ها و سازمان ها را برطرف می کند هم چنین برای استفاده شخصی هم بسیار مناسب است.

  • نرم افزار مدیریت پروژه ی تسکولو (taskullu)

نرم افزار تسکولو یک نرم افزار مدیریت پروژه و کار تیمی ایرانی است که با استاندارد های جهانی فعالیت می کند. در این نرم افزار مانند ترلو می توانید برگه هایی برای انجام کارها ایجاد کرده و به محض انجام شدن کارها آن ها را در برگه های مخصوص خود قرار دهید. بسیاری از مدیران کار تیمی که تمایل به استفاده از نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی دارند، تسکولو را به نرم افزار های دیگر ترجیح می دهند. نرم افزار تسکولو از ویژگی های بسیاری برخوردار است که موجب می شود افراد به آن روی بیاورند.

  • نرم افزار مدیریت زمان و پروژه تودوایست (todoist)

نرم افزار مدیریت پروژه و مدیریت زمان تودوایست با بیش از ده میلیون بار دانلود، یکی از پرطرفدار ترین و کاربردی ترین نرم افزارهای مدیریت زمان و پروژه است. شما می توانید کار هایی که قصد انجام آن را دارید در نرم افزار نوشته و شروع به انجام دادن آن ها کنید. این نرم افزار به صورت کاملا ویژه به کارایی افراد پرمشغله و افراد فراموش کار، کمک می کند. شما به عنوان مدیر تیم می توانید از تودوایست برای مدیریت زمان خود و اعضای تیم خود استفاده نمایید.

  • نرم افزار مدیریت زمان و عملکرد واندرلیست (wunderlist)

نرم افزار مدیریت زمان واندرلیست یکی دیگر از نرم افزار های معتبر دنیا برای کمک به مدیران و اعضای تیم می باشد. این نرم افزار نیز مانند دیگر نرم افزارهای مدیریت زمان و عملکرد از مزایای بسیاری برخوردار می باشد.

  • نرم افزار یادداشت برداری وان نوت (onenote)

قابلیت های بالای نرم افزار وان نوت موجب شده است که این نرم افزار به دستیار ویژه شما در کار های تیمی تبدیل شود. با استفاده از این نرم افزار می توانید کارهایی که لازم است انجام دهید را بنویسید و همیشه همراه خود داشته باشید تا آن ها را فراموش نکنید.

گواهینامه مدیریت کار تیمی

برگزارکننده: موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل دوره مدیریت کارتیمی

  • ریشه یابی و علل تعارضت
  • عارض‌های سازنده، تعارض‌های مخرب
  • علل بروز تعارض
  • هنر ارتباطاتی در حل تعارض
  • نقش ساختار سازمانی
  • تقسیم نقش‌های تیمی
  • نقش مدیران در دامن زدن به تعارض و درگیری
  • مهارت‌های مدیریت تعارض
  • راهکار‌های مدیریت تعارض
  • سبک های حل تعارض توماس و کیلمن
  • شناخت انواع سبک‌های حل تعارض
  • شناخت تفاوت‌های شخصیتی
  • تکنیک‌های حل تعارض
  • مهارت سوال پرسیدن هوشمندانه
  • تکنیک کشف ناگفته‌ها
  • مهارت گوش دادن فعال و موثر
  • تیم‌سازی و مدیریت تیم‌های کاری
  • مهارت سوال پرسیدن هوشمندانه
  • مهارت گوش دادن فعال و موثر
  • تیم‌سازی و مدیریت تیم‌های کاری
  • تیم سازی و مدیریت تیم های کاری
  • نظریه های تیم سازی
  • تعریف تیم
  • شخصیت مبتکر
  • شخصیت کاشف منابع
  • شخصیت هماهنگ‌کننده
  • شخصیت پیاده‌ساز
  • شخصیت راهبر
  • شخصیت کار‌تمام‌کن
  • شخصیت ناظر
  • شخصیت حامی
  • تاثیر شخصیت شناسی در ارتباط با اعضای تیم
  • چینش نقش‌ها در تیم
  • فرایند حل مساله با نگرش کار تیمی
  • انواع تیم‌های مدرن سازمانی
  • اصول اساسی كار تیمی
  • مهارت های تصمیم‌ گیری تیمی
  • آشنایی با مدیریت کار تیمی