***مشاوره حقوقی و کیفری

دوره مشاوره حقوقی و کیفری


دوره مشاوره حقوقی و کیفری   یک دوره بی نظیر طراحی کرده ایم که کسانی که کار مشاوره حقوقی برای سازمان ها و شرکت ها انجام می دهند، آموزش حرفه ای ببینند و در کار و شغلشان بسیار موفق تر از قبل باشند. مشاورین حقوقی و کیفری افرادی هستند که به قوانین، اشراف کامل دارند و می توانند مشکلات حقوقی سازمان ها را از روش‌های قانونی و رسمی حل و فصل کنند. مشاوران حقوقی میتوانند در مورد مسایل حقوقی مرتبط با انواع کسب و کارها، تعهدات، مسئولیت ادعا،  انواع معامله، دفاع از حکم قضایی و حقوق ق...

توضیحات بیشتر...

دوره مشاوره حقوقی و کیفری

 

یک دوره بی نظیر طراحی کرده ایم که کسانی که کار مشاوره حقوقی برای سازمان ها و شرکت ها انجام می دهند، آموزش حرفه ای ببینند و در کار و شغلشان بسیار موفق تر از قبل باشند.

مشاورین حقوقی و کیفری افرادی هستند که به قوانین، اشراف کامل دارند و می توانند مشکلات حقوقی سازمان ها را از روش‌های قانونی و رسمی حل و فصل کنند.

مشاوران حقوقی میتوانند در مورد مسایل حقوقی مرتبط با انواع کسب و کارها، تعهدات، مسئولیت ادعا،  انواع معامله، دفاع از حکم قضایی و حقوق قانونی به افراد مختلف مشاوره بدهد و از این نظر میتوانند نقش های متفاوتی در حوزه های قضایی بر عهده بگیرند. 

شما قرار است در این دوره مهارت‌های کلیدی‌ یاد بگیرید که به مشاوری قدرتمندتر، حرفه ای تر، موثرتر و ارزشمندتر تبدیل شوید.

 

مشاورین حقوقی در چه شرکت هایی می توانند کار کنند؟


معمولا اغلب شرکت ها و کسب و کارها و سازمان ها، یک مشاور حقوقی دارند. چون هر لحظه ممکن است مشکلات حقوقی برایشان رخ دهد و فوراً دسترسی به مشاور داشته باشند.
اما به طور کلی، مشاورین حقوقی می توانند در سازمان های زیر مشغول کار حرفه ای شوند:

 

در شرکت های دولتی

بسیاری از مشاوران حقوقی در شرکت ها و سازمان های دولتی کار می کنند.

 

در شرکت های خصوصی

بسیاری از کسب و کارها یا شرکت های خصوصی، از مشاورین به صورت پاره وقت یا نیمه وقت استفاده می کنند. به این دلیل که اولاً هزینه هایشان کمتر شود و دوماً به مشاور حقوقی فقط برخی مواقع نیاز پیدا می شود نه همیشه (برای همین هم بسیاری از مشاورین حقوقی، به صورت همزمان در یک تا چند شرکت کار می کنند)

 

به صورت دورکاری

برخی از مشاورین حقوقی می توانند از منزل یا به صورت دورکاری کار کنند. آنها کارشان نظارت است به صورت دورکاری می توانند بر کارها و امور قانونی یک شرکت نظارت کامل داشته باشند. البته این افراد در صورت لزوم باید در شرکت یا سازمان موردنظر حاضر شوند و از نزدیک برخی کارها را پیش ببرند.

 

به صورت پروژه ای

بسیاری از مشاورین می توانند برای خودشان کار کنند. آنها پروژه می گیرند، هر پروژه را به سرانجام می رسانند و به سرعت سراغ پروژه بعدی می روند. ضمن اینکه می توان همزمان هم چندین پروژه گرفت. به شرطی که وقت و زمان کافی برای رسیدگی به هرکدام موجود باشد.

 

 

برای مشاور حقوقی شدن باید از کجا شروع کنیم؟


به جز علاقه به کار، شما برای تبدیل شدن به یک مشاور حقوقی و کیفری، باید از شناخت این شغل آغاز کنید. این حیطه به سبب بار حقوقی ای که دارد، دارای پیچ و خم های زیادی است. بدون شناخت کافی و یادگیری اطلاعات لازم است، ممکن است در ادامه به مشکل بخورید.

اما اگر به خوبی این دوره را بگذرانید و تمام بالا و پایین ها و ریزه کاری های مشاوره حقوقی را یاد بگیرید، می توانید درآمد بسیار مطلوبی از این شغل به دست آورید. بعد از شناخت اولیه، حالا لازم است وظایف اختصاصی که یک مشاور میتواند در یک سازمان بر عهده بگیرد، را یاد بگیرید و قدم به قدم به یک مشاور حرفه ای و درجه یک تبدیل شوید.

مهارت های مورد نیاز را یاد بگیرید و و ضمن یادگیری این مهارت ها حسابی تمرین کنید و در صورت امکان به کارآموزی در کنار مشاورین حرفه ای تر بپردازید تا حسابی با زیر و بم های این کار خو بگیرید!  

 

 

فواید یادگیری مشاوره حقوقی و گذراندن این دوره فوق العاده


بیایید برخی از فواید تبدیل شدنبه یک مشاوره حقوقی و کیفری حرفه ای را با هم مرور کنیم:

1- به کارخودمان هم می آید!

یادگیری ریز و درشت های حقوقی و کیفری، علاوه بر سازمانی که به آن مشاوره می دهید می تواند برای زندگی شخصی خودتان هم حسابی کاربردی باشد. وقتی ریزه کاری های حقوقی را بلد باشید، نه کسی می تواند سرتان کلاه بگذارد و نه مشکل حقوقی ای برایتان ایجاد کند.

2- درامد مناسب

شاید در مراحل اولیه کار به آن درآمد مطلوب و موردنظرتان نرسید اما مطمئن باشید مشاورینی که به درجات حرفه ای تر می رسند (و البته زحمت زیادی برای رسیدن به آن جایگاه می کشند) درآمد بسیار مطلوبی دارند. در حد چند ده میلیون تومان!
فقط کافی است خوب تلاش کنید، اسمتان را جا بیندازید و در شرکت های بزرگ و حرفه ای برای خودتان کار دست و پا کنید!

3- یک کار شیک و با کلاس و با پرستیژ

مشاوره حقوقی به شرکت ها و سازمان ها یک کار شیک با پرستیژ بالاست. بنابراین با انتخاب این شغل می توانید رضایت شغلی بالایی را تجربه کنید.

4- ایجاد ارتباطات موثر با افراد رده بالا

مشاورین حقوقی معمولا در سازمان ها با بالاترین رده های مدیریتی کار می کنند و به آنها گزارش می دهند. ضمن اینکه در این شغل امکان دارد اگر فن بیان و مهارت های ارتباطی خوبی داشته باشید، بتوانید با افراد رده بالا در سایر شرکت ها هم آشنا شوید و این آشنایی ها سود و فواید زیادی برایتان ایجاد کند.

5- عدم نیاز به داشتن دفتر وکالت شخصی

شما یک مشاور سیار هستید! نیازی به دفتر کار و پرداخت اجاره و مالیات و رهن دفتر کار نیست. همین فایده می تواند به درآمد بالاتر و صرفه جویی بسیار زیاد شما منجر شود.

6- لذت بردن از استقلال کاری و شغلی و کسب درآمد چشمگیر

مشاورین حقوقی کاری مستقل دارند و در عین حال از استقلال شغلی خودشان لذت بالایی تجربه می کنند. همین استقلال منجر به نرخ رضایت از شغل بالاتری می شود.

7- عدم نیاز به سرمایه گذاری برای رسیدگی به پرونده ها

وقتی دوره مشاوره حقوقی و کیفری را بگذرانید و مشغول کار شوید، نیاز به سرمایه ندارید. بدون هیچ سرمایه اولیه ای می توانید کار کنید و کسب درآمدداشته باشید.

8- عدم نیاز به کار مستمر و خسته کننده در یک سازمان

شما به عنوان یک مشاور در واقع دارید از تخصص و مهارت خود پول درمی آورید. این یک شغل ایده آل است و نیازی نیست صبح تا شب در اداره بمانید و تا دیروقت کار کنید. فقط کافی است بهترین مشاوره ها را برای تصمیم گیری به مدیران خود ارائه دهید.
و....

 

چند مورد از مهارت هایی که مشاورین حقوقی یاد می گیرند


انتخاب این شغل می تواند موجب توسعه فردی سریع و قدرتمند شما شود. چون باید چندین مهارت مهم را یاد بگیرید تا از آن در مشاوره هایتان استفاده کنید
•    مهارت تفکر انتقادی به منظور ارزیابی مشکلات
•    توانایی مدیریت موثر زمان
•    آشنایی با مسایل حقوقی و استخدامی 
•    مهارت استفاده سخت‌گیرانه از قوانین و مقررات 
•    مهارت تصمیم گیری و توانایی اتخاذ تصمیمات سریع و درست
•    مهارت خوب گوش دادن به مشکلات موکل ها  ارتباط موثر با آنها 
•    داشتن صداقت و امانتداری در کار
•    توانایی درک مطلب و شناسایی مشکل اصلی
•    مهارت نوشتاری خوب به منظور تهیه پیش نویس دفاع از موضع موکل
•    و...

 

 

آیا مشاور حقوقی همان وکیل دادگستری است؟

خیر!

به طور معمول، روند تبدیل شدن به وکیل دادگستری اغلب طولانی تر و دشوارتر از مشاور حقوقی است. (وکلا باید در آزمون های رسمی قوه قضاییه و سایر آزمون ها شرکت کنند اما برای مشاورین حقوقی این آزمون ها لزومی ندارد).

مشاورین حقوقی معمولا به سازمان ها و کسب وکارها کمک می کنند که بهتری روش های پیشگیری از مشکلات احتمالی و یا حل مشکلات به وقوع پیوسته را پیدا کنند. کار وکلای دادگستری اما بر عهده گرفتن مسئولیت پرونده های اغلب بزرگ تر و سنگین تر است.

 

چقدر طول می کشد تابه یک مشاور حقوقی تبدیل شویم؟


افرادی که در جایگاه مشاور حقوقی کار می کنند، لزوما باید با اصول و قوانین این حیطه آشنایی کافی و کامل داشته و این مورد صرفا از طریق تحصیلات آکادمیک در این رشته امکان پذیر است، بنابراین افراد علاقمند به این حیطه باید دوره کارشناسی مشاوره حقوقی (4 سال) را بگذرانند تا بتوانند اطلاعات خود را در زمینه حقوق عمومی ارتقا داده و  برای هر پرونده تصمیم گیری کنند.  

علاوه بر این، در صورتی که این افراد قصد داشته باشند در حیطه هایی مثل حقوق کیفری، خانواده، اداری، تجاری و .... هم فعالیت کنند باید، در مقطع کارشناسی ارشد (2 سال) یکی از رشته های تخصصی حقوق مانند حقوق خصوصی، حقوق خانواده، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق شرکت های تجاری و حقوق بین الملل نیز تحصیل کنند. 

 

مشاورین حقوقی چقدر درآمد دارند؟

بستگی به عوامل مختلفی دارد. از تجریه و تحصیلات تا میزان پیگیری بودن و تلاش خود مشاور! اینکه آیا در شرکت خصوصی کار میکند یا دولتی و اینکه چه توافقی با کارفرما در زمینه حقوق کرده است. عوامل دیگری همچون تخصص، توانایی های علمی و پذیرفتن قوانین شرکت هم می تواند در میزان حقوقشان اثرگذار باشد. 

اما مطمئنا مشاورین حقوقی که بتوانند در سازمان ها مثمر ثمر باشند و با پیگیری پرونده ها و فایل های حقوقی شرکت برای شرکت صرفه جویی هزینه کنند، خودشان درآمد بالایی خواهند داشت. همین الان هم مشاورینی هستند که ده ها و چه بسا صدها میلیون تومان در ماه درآمد ماهانه دارند.  بنابراین همه چیز به نوع یادگیری و آموزش و همچنین تلاش شما بستگی دارد.

ما دراین دوره، از آموزش خوب، بی نیازتان می کنیم و هرآنچه باید یاد بگیرید به شما آموزش می دهیم. تلاشتان دیگر به خودتان بستگی دارد و میزان جاه طلبی و میل شما به موفقیت و درآمدهای بالا!

 

 

آیا مشاور حقوقی برای کار کردن به مجوز نیاز دارد؟ 


به طور معمول، مشاوران حقوقی که برای سازمان های دولتی و یا خصوصی کار میکنند به مجوز خاصی نیاز نداشته و میتوانند به آسانی مشغول به کار شوند. علاوه بر این، در صورتی که این افراد مدرک مشاوره حقوقی خود را از موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان دریافت کرده باشند، میتوانند سریعتر فرصت های شغلی مناسب را یافته و فعالیت مورد علاقه خود را آغاز کنند.

 

 

چرا باید در دوره مشاوره حقوقی و کیفری فن پردازان شرکت کنیم؟


فواید شرکت در دوره مشاوره حقوقی را کمی بالاتر توضیح دادیم. اما شرکت در دوره های فن پردازان هم مزایای بسیاری دارد. از جمله:

 

گواهینامه معتبر و رسمی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری

بعد از طی دوره آموزش مشاوره حقوقی در موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان مدرک معتبر مشاوره حقوق که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، دریافت می کنید. 

امکان یافتن شغل بلافاصله بعد از پایان دوره مشاوره حقوقی

با مدرکی که از موسسه فن پردازان دریافت می کنید می توانید علاوه بر سازمان های دولتی، با سازمان های خصوصی زیادی همکاری کنید یا به صورت پروژه ای، دورکاری یا خویش فرما کار کنید و حسابی درآمد بالایی به دست بیاورید.

در چند سازمان یا شرکت کار کنید

به شما در این دوره آموزش می دهیم که چگونه چند پروژه مختلف بگیرید و به صورت همزمان علاوه بر درآمد بالا، یاد بگیرید که چطور چندین پروژه در دستتان را به طور موازی جلو ببرید.

 

 

این دوره چه فرقی با دوره های مشابه دارد؟

ممکن است مشابه این دوره را در سایت ها یا مجموعه های دیگری هم دیده باشید. بله، خوشبختانه کلاس و کارگاه آموزشی برای آموزش مشاوره حقوقی و کیفری در مجموعه های دیگر هم برگزار می شود. البته که رویکرد مجموعه فن پردازان در طی

سال ها فعالیت این بوده که خود را رقیب کسی نمی‌دانیم و کسی را جاتنگ‌کنِ سرزمین بزرگ آموزش نمی دانیم! مخاطبان باید به همه‌جور کلاسی بروند و کم‌کم خودشان بد را از خوب تشخیص بدهند. خود بازار آموزش است که تصمیم می گیرد کدام دوره و آموزش را بالا ببرد و کدام را به زیر بکشد!

محتوای دوره را طوری تنظیم کرده ایم که فقط تئوری و حفظی نباشد. بتوانیم واقعا در سازمان ها، کسب وکارها و شرکت ها از آنها استفاده کنید.

 

چرا مجموعه فن پردازان بهترین انتخاب برای یادگیری این موضوع است؟


علاوه بر بهره بردن از اساتید برتر، مجموعه فن پردازان تاکنون ده ها دوره کلاس آموزش مشاوره حقوقی و همچنین دوره های مشابه برگزار کرده و در این زمینه تجربه بالایی دارد. مطمئن باشید هرآنچه نیاز باشد و هرچه در توانمان باشد در قبال اعتمادی که به ما کرده اید تقدیم حضورتان می کنیم. علاوه بر این، این موسسه در پایان دوره به همه دانش پذیران و علاقمندان، مدرک معتبر وزرات علوم اهدا می‌کند.

برگزارکننده: موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل دوره دوره مشاوره حقوقی و کیفری

سرفصل دوره ها
فصل اول -کلیات
حقوق چیست؟
گذر تاریخی حقوق
تعریف حق و حقوق
مشاور حقوقی کیست؟
مشاور حقوقی بین الملل
مشاور حقوقی خانواده
مشاور حقوقی مدنی
مشاور حقوقی تجارت
مشاور حقوقی جزا و جرم شناسی
مشاور حقوقی ثبت
وظایف مشاور حقوقی
مهارت و دانش مورد نیاز شغل مشاور حقوقی
آشنایی با نظام قضایی در ایران
ریاست قوه قضائیه
وزارت دادگستری
فصل دوم    -ساختار سازمان‌ها و تشکیلات قوه قضاییه  
انواع دادگاه‌ها
دادگاه‌های بدوی
دادگاه تجدید نظر
دادگاه‌های خصوصی
دادگاه‌های انقلاب
دادگاه‌های نظامی
دادگاه‌های عمومی
دادگاه‌های جزایی و حقوقی
دادگاه خانواده
محاکم
دیوان عالی کشور
دیوان عدالت اداری
فصل سوم  -مفاهیم و واژگان حقوقی   
خدمات حقوقی
روند  دادرسی
انواع خدمات حقوقی
فصل چهارم   -وکیل و وکالت   
وکیل کیست؟
وکالت چیست؟
انواع وکالت
حدود وکالت
تعهدات وكيل
وکیل، وکالت و قضاوت در دادگستری ایران
جایگاه وکالت
پیوند وکالت و قضاوت
نحوه واگذاری وکالت