مهارت های مدیریت بازار

مهارت های مدیریت بازار

مدیریت کارآفرینی | entrepreneurship management چیست

کارآفرینی، یکی از حوزه ها و رشته هایی است که اولین مرتبه توسط اقتصاد دان ها مورد استفاده قرار گرفته و قدمتی 300 ساله دارد اما کارآفرینی به این معنا و شکلی که امروزه مورد استفاده همگان است، حدود یک قرن قبل شکل گرفت. علاوه براین، کارآفرینی یک علم و رشته علمی محسوب شده و با استفاده از آن میتوان مشاغل زیادی را به وجود آورد. 
قابل ذکر است که یک مدیر در مدیریت کارآفرینی، باید بتواند کسب و کار را هدایت کرده، سازماندهی نموده و خطرات آن را از قبل پیش بینی نماید و راهکارهایی برای انها ارایه دهد. علاوه بر ان ، افرادی که در رشته مدیریت کارآفرینی تحصیل میکنند، باید بتوانند مهارت های خاصی را در خود ایجاد کنند تا از عهده ایجاد مشاغل جدید و تجزیه و تحلیل ریسک های آنها و اجرای شیوه های خلاقانه مدیریت برآید .
افرادی که در زمینه کارآفرینی کار و فعلیت میکنند، کارآفرین نامیده شده و وظایف و مسئولیت های مشخصی دارند و در نهایت باید بتوانند مشاغل ایجاد شده را توسعه دهند. همچنین، یک کارآفرین باید، برای ریسک کردت جرات کافی داشته، اینده نگر بوده، مشاغل خلاقانه ایجاد کرده و از طریق کسب و کارهایش ، تولید ثروت کند. 
سرفصل های این مقاله شامل مدیریت کارآفرینی چیست، بازار کار رشته مدیریت کارافرینی ، دوره مدیریت کارآفرینی ، مدرک مدیریت کارآفرینی ، گواهینامه مدیریت کارآفرینی ، آموزش مدیریت کارآفرینی، مهارت های مدیریت بازار، مهارت های مذاکره و مدل های نظری کارآفرینی میشوند. 

آموزش مدیریت کارآفرینی

بازار کار رشته مدیریت کارافرینی 

فارغ التحصیلان رشته مدیریت کارآفرینی باید، تجرب عملی و مفید زیادی کسب کرده باشند و عملا بتوانند با استفاده از دانش و علمی که دارند، مشاغل زیادی را به وجود آورده و حتی به دیگران نیز در این زمینه مشورت دهند. 
بنابراین، در صورتی که این افراد، بتوانند با وجود فناوری های روز، مشاغل متنوعی ایجاد کرده و برای خود و دیگران درآمد زایی کنند، بازار کار رشته مدیریت کارافرینی رونق گرفته و افرادی با مهارت ها و توانایی های مشابه نیز میتواند به این عرصه وارد شوند و موفقیت کسب کنند. 

آموزش مدیریت کارآفرینی

افرادی که قصد دارند به حوزه کارآفرینی وارد شوند باید، در زمینه راه اندازی انواع کسب و کار موفق بوده و به اصول و راه کارهای آن تسلط کافی داشته باشند تا کارهای ایجاد شده دارای ثبات بوده و بتوان انها را تا حد زیادی توسعه و گسترش داد. از این رو، این حیطه به افراد با تجربه و سابقه کاری کاری زیاد نیاز داشته و در صورتی که کارآفرین ها گواهینامه مدیریت کارآفرینی نیز داشته باشند، میتوانند بسیار دقیق تر از قبل عمل کنند.
با توجه به کاهش مشاغل مناسب برای جویندگان کار، مرکز آموزش مجازی فن پردازان، دوره آموزشی آموزش مدیریت کارآفرینی را برای افراد و دانش پذیران علاقمند به کارآفرینی ارایه کرده است. در دوره مدیریت کارآفرینی، دانش پذیران با اصول و مبانی کارآفرینی آشنایی پیدا کرده و بر مهارت های مذاکره و مدیریت بازار تسلط پیدا میکنند تا برای کارافرینی در شرایط مختلف آماده شوند. 
علاوه بر این، این مرکز در پایان دوره به دانش پذیرانی که در آزمون آنلاین نمره حد نصاب کسب کرده باشند ، مدرک مدیریت کارآفرینی  اعطا میکند. قابل ذکر است که این مدرک مور تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و در همه موقعیت های شغلی و دولتی قابل استناد است  و البته برای مهاجرت به کشورهای همسایه نیز مفید خواهد بود. 

دوره مدیریت کارآفرینی

مهارت های مدیریت بازار

مدیر و یا کارآفرینی که به طرق مختلف وارد بازار میشود باید بتواند آن را به بهترین نحو مدیریت کرده و از مهارت هایی که قبلا آموخت کمک بگیرد. مهارت های مدیریت بازار که امروزه برای ثبات کار و فعالیت مورد نیاز هستند شامل : 
مهارت بازاریابی: مهمترین مرحله بعد از تولید، توانایی بازاریابی است که میتواند به موفقیت نهایی کار منتهی شود. البته، فردی و یا افرادی که مسئولیت بازایابی را بر عهده دارند باید به طور کامل بر اصول آن تسلط داشته و بتوانند به شیوه های مختلف نیاز مشتری را کشف کنند.
مهارت رهبری: هر مدیری باید بتواند با تشریح و توضیح اهداف کلی کار، به کارکنان خود انگیزه داده و انها را به دستیابی به اهداف شان ترغیب کند. 
مهارت‌های ارتباطی: یک تیم تولیدی زمانی میتوانند موفق عمل کنند که اولا بین خود مدیریت و کارکنان ارتباط صمیمی وجود داشته و سپس، این ارتباط خوب به مشتریان نیز توسعه پیدا کرده و این اتباط بر هدف نهایی که تولید ثروت است، تاثیر بگذارد. 
مهارت برنامه ریزی استراتژیک : یکی از مهارت های منحصر به فرد هر مدیری است که بیان یمکند هر مدیر باید بتواند سالهای بعدی فعالیت خود را نیز در نظر گرفته و میزان سود و کارایی شان را بررسی کند و بر همین اساس تصمیمات بعدی را بگیرد. 

مهارت های مذاکره

مذاکره مستلزم این است که دو طرف در یک مذاکره حضور داشته و در مورد مسایلی که با هم اختلاف نظر دارند، صحبت کنند اما هر دو باید مهارت هایی داشته باشند تا مذاکره با بن بست مواجه نشود. مهارت های مذاکره میتواند شامل : 
کنترل کردن احساسات: طرفین مذاکره کننده باید آرامش خود را حفظ کرده و کنترل موقعیت را به دست گیرند تا در نهایت بتوانند خواسته خود را به صورت موثر مطرح کنند. 
گوش دان فعالانه: افراد باید به صحبت های طرف مقابل گوش داده و زبان بدنشان را درک کنند تا متوجه منظور طرف مقابل بشوند و راهی برای مصالحه بیابند. 
آماده شدن فردی: افراد باید بتوانند پیش از مذاکره، هدف خود را تعیین کرده و بدانند قرار است در مورد چه مسایلی صحبت کنند و جایگزین هایی نیز برای انها در نظر داشته باشند.  
تجزیه و تحلیل مشکل : ابتدا طرفین باید بتوانند مشکل را تعریف کرده و علل به وجود امدن آنها را بررسی کنند.
ارتباط کلامی واضح: طرفین مذاکره باید بتوانند منظور خود را به وضوح بیان کرده و مشکلات احتمالی را بر طرف کنند. 
حل مشکل : در صورتی که مراحل قبلی با موفقیت انجام شده و طرفین قصد جدی برای حل مشکلاتشان داشته باشند، مشکل و سوتفاهم ها به سهولت برطرف میشوند و حتی امکان دارد که طرفین به نقاط مشترک نیز دست یابند.

گواهینامه مدیریت کارآفرینی

مدل های نظری کارآفرینی

واژه کارآفرینی نه تنها در مسیر کسب و کار مورد استفاده قرار میگیرد بلکه روندی است که در ابعاد اجتماعی، سیاسی و اقتصائی و.....زندگی کارایی دارد. با این حال، مدل های نظری کارآفرینی به کارآفرین ها امکان میدهد تا با توجه به موقعیت و سرمایه و همچنین شرایط کاری، کار خود را به نحو تفاوتی تعریف نموده و امکاناتی را برای اجرای آن در نظر بگیرند. 
علاوه بر این، کارآفرینی کار نسبتا پر مخاطره ای بوده و موفقیت در آن کاملا به ویژگی های شخص کارآفرین، مهارت ها و دانسته و تجاربش وابسته است. همچنین، در صورتی که کارآفرین برای موفقیت برنامه ریزی کرده و انگیزه داشته باشد و نیاز به استقلال و پیشرفت را در خود احساس کند، میتواند به کارآفزین نمونه و موفقی تبدیل شود.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها