فرهنگ سازی در تبلیفات
فرهنگ سازی در تبلیغات
تعریف دیجیتال مارکتینگ | digital marketing
دیجیتال مارکتینگ ، نوعی شیوه تبلیغات است که درآن، کاربران از ابزارهای دیجیتالی کمک گرفته و محصولات و خدمات جدید را تبلیغ و معرفی میکنند. قابل ذکر است که کارایی و تاثیر این روش بازاریابی نسبت به دیگر روش های سنتی بهتر بوده و البته مزیت هایی نیز برای کاربران و صاحبان کار به ارمغان می آورد.
مهمترین و اولین دلیل استفاده و به کارگیری شیوه های دیجیتال مارکتینگ این است که امروزه ، افراد به وفور و به کرات از ابزار های دیجیتال استفاده کرده و به آن را به دیگران نیز معرفی میکنند. علاوه بر این، این ابزار ها امکان تماس و مشورت و تبادل نظر کاربران با یکدیگر را بیش از قبل فراهم کرده و همین ویژگی موجب میشود تا آگهی ها و تبلغات جدید به سرعت در معرض دید کاربران قرار گرفته و در صورت پذیرش و موافقت، بتوانند کالای مورد نظر را به سرعت آن را خریداری کنند.
سرفصل های این مقاله شامل تعریف دیجیتال مارکتینگ، اصول دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی ایمیلی ، آموزش دیجیتال مارکتینگ، دوره دیجیتال مارکتینگ ، مدرک دیجیتال مارکتینگ ، گواهینامه دیجیتال مارکتینگ ، فرهنگ سازی در تبلیغات و پیش بینی تقاضا در آینده هستند.
اصول دیجیتال مارکتینگ
در دنیای رقابتی امروز، دیجیتال مارکتینگ از اهمیت زیادی برخودار بوده و آگاهی و تسلط بر اصول دیجیتال مارکتینگ میتواند تا حد زیادی به پیشرفت و ارتقا محصول و خدماتی که برایشان تبلیغ می شود، کمک کند. با این حال، میتوان برای بهبود میزان و کیفیت دیجیتال مارکتینگ از راهکارهای ساده ای استفاده کرد و نتایج آن را به صورت دوره ای بررسی نمود . این راهکارها عبارتند از :
بررسی سایت و یا پیج محصولات و خدمات موردنظر و تخمین جایگاه آنها در گوگل
به کارگیری شیو های خاص تبلیغات برای محصولات مختلف
استفاده از انواع اپلیکیشن ها و رسانه های دیداری و شنیداری
بازاریابی کردن در شبکه های اجتماعی و تبلیغ فرد به فرد
بازاریابی کردن بر اساس محتویات محصول و یا خدمات
استفاده از ذوق و خلاقیت در طراحی انواع تبلیغات
استفاده از زمانبندی های خاص برای تبلیغ محصول
بازاریابی ایمیلی
بازاریابی ایمیلی، نوعی باز یابی مستقیم محسوب میشود که در آن، تبلیغ محصول و یا خدمات از طریق ایمیل برای کاربران مشخص فرستاده میشود؛ البته، گاها، این کاربران به صورت تصادفی انتخاب شده و سلیقه و نیاز آنها در نطر گرفته نشده و این موضوع برای فرستنده پیام هم چندان اهمیتی ندارد زیرا هدف آنها مشتری ها و مخاطب های بالفعل و فعال هستند.
با اینحال، همچنان دو موضوع مهم در این نوع از بازاریابی حل نشده باقی مانده است ، اول اینکه، آیا این پیام ها به دست مشتری رسیده و او آنها را میخواند یا نه و دوم اینکه، چطور میتوانیم از نظر و یا بازخورد او اطمینان پیدا کرده و مطلع شویم. در اینجا سه روش برای حل این دو معضل ارایه شده است:
1.از کاربران بخواهید که در سایت و یا پیج شما عضو شده (اجازه از کاربر) و حضور فعال داشته باشند.
2.تبلیغات و آگهی هایتان را حتما برای کاربران از قبل تعیین شده بفرستید نه کاربران احتمالی و تصادفی.
3.سعی کنید با تبلیغات درست ، نظر و اعتماد مخاطب و مشتری را جلب کنید.
آموزش دیجیتال مارکتینگ
امروزه، اکثر روش های دیجیتال مورد استفاده در زمینه های مختلف موفق بوده اند و مارکتینگ هم از این امر مستثنی نیست. افرادی که در ذمینه آموزش دیجیتال مارکتینگ تحصیل کرده و تجربه کافی به دست آورند، براحتی میتوانند کسب و کارهای دیجیتال را نیز مدیریت کرده و حتی موفقیت های چشمگیری نیز کسب کنند. علاوه بر این، داشتن گواهینامه دیجیتال مارکتینگ به آنها امکان میدهد تا بتوانند با دیگر متخصصین نیز مشورت کرده و حتی با انها تبادل نظر کنند.
در راستای فراهم کردن زمینه مشورت و تبادل نظر، مرکز آموزش مجازی فن پردازان، بسته های اموزش دیجیتال مارکتینگ را برای علاقمندان به این دوره معرفی و ارایه کرده است. دوره دیجیتال مارکتینگ، به دانش پذیرا امکان یدهد تا با انواع شیو های بازایابی آشنا شده و بر همه اصول آن به اندازه کافی تسلط پیدا کنند. علاوه براین، این دوره زمینه کسب تجارب ارزشمند عملی و مفید و کاربردی را برای همه دانش پذیران فراهم میکند. در نهایت، این مرکز در پایان دوره، به دانش پذیرانی که در آزمون آنلاین موفق شوند، مدرک دیجیتال مارکتینگ اعطا میکند. قابل ذکر است که این مدرک مور تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر بوده و در همه موقعیت های شغلی و دولتی قابل استناد و البته برای مهاجرت به کشورهای همسایه نیز مفید خواهد بود.
فرهنگ سازی در تبلیغات
یکی از عواملی که موجب شده تا تبلیغات ما به طور چشمگیری رشد کنند، استفاده از دانش و خلاقیت در این تبلیغات است. علاوه بر این، فرهنگ سازی در تبلیغات نیز موجب شده تا این تبلیغات طرفداران زیادی پیدا کرده و موفق تر جلوه کنند. این روزها ، تبلیغاتی که در تلویزیون کشورمان شاهدشان هستیم نیز از این نوع هستند که در تفهیم و بازسازی معنایی بسیاری از مفاهیم جدید و قدیم نقش ارزنده ای دارند.
به عنوان مثال، بسیاری از فرزندان، کارهایی که پدرشان انجام میدهند را تقلید کرده و اهمیتی نمیدهند که اینکار منفی و یا مثبت باشد. در اینجا، تبلیغات نقش خود را شروع می کند، در تبلغ پدر سعی میکند تا ابتدا میزان تقلید پذیری فزندش را در کار بد سنجیده و سپس انرا در کار خوب ارزیابی میکند. در نهایت، نتیجه تبلیغ این میشود که باید انجام کار مثبت و خوب را به فرزندان خود آموزش دهید نه کارهای منفی که البته این خود نوعی فرهنگ سازی است.
پیش بینی تقاضا در آینده
پیش بینی تقاضا در آینده ، بیشتر در مود نرخ و میزان تقاضا برای انواع محصولات و خدمات در آینده استفاده شده و البته گاهی این براورد ها درست نبوده و تحلیلگران را به اشتباه می اندازد. با این حال، روش های متنوعی برای پیش بینی میزان تقاضا وجود دارد و هرکدام از کارآفرین ها باید از روش های تخصصی که موجب فروش بیشتر محصولاتش میشود بهره ببرد.
علاو بر این، یک کارآفرین هنگامی میتواند مدلی مناسب برای پیش بینی انواع تقاضارا پیدا کند که مواردی مانند هزینه ها، دقت، آمار و زمان را در نظر بگیرد. همچنین، روش های کمی و کیفی برای تخمین این تقاضا ها ارایه شده که عبارتند از:
روش های کیفی
روش های کیفی بر پایه تجربه بوده و میتوان با استفاده از آن، میزان فروش برآورد کرد. مهمترین روش های کیفی شامل روش دلفی، نظر نیروی فروش و نظر هیات مدیران میشود.
روش های کمی
روشهای کمی زمانی مورد استفاده قرار میگیرند که، شرکت ها و یا تولید کننده ها اطلاعات جزیی در مورد سابقه و نوع خرید مشتری ها داشته باشند. علاوه بر این، روشهای کمی با این فرضیه مورد استفاده قرار میگیرند که محصول، در آینده نیز رشد چشمگیری خواهد داشت. از جمله این روشها میتوان به تحلیل هم بستگی و تحلیل سری های زمانی اشاره کرد.