شغل مشاور حقوقی

شغل مشاور حقوقی

حقوق در اصل یک حقی می باشد که هر فردی در جامعه آن را داراست که به آن حقوق فردی می گویند.
حقوق دیگری که بیان می شود از کلیات دستورات و قواعدی است که تنظیم کننده بر روابط شخص در امور جامعه مشخص می شود.

مدرک گواهینامه دوره آموزش

مشاور حقوقی چیست ؟ 

این روزها هر شرکتی لازمه مشاور حقوقی است چون ارتباط میان انسان و سازمان از قبل تا به الان سخت شده است به همین علت برای رفع مشکلات سازمانی نیازمند مشاور حقوقی می باشد. در ادامه به مطالب بیشتری توضیح می دهیم تا با مباحث حقوقی بیشتر آشنا شوید.

مشاور حقوقی کیست ؟

مشاور حقوقی یک علم و دانشی است که با رعایت قوانین اصول قانونی می توان به مباحث بیشتری دست پیدا کرد و از این رو به سازمان ها و شرکت ها در مشکلاتشان کمک می کند. از این رو مدیرهای شرکت که صاحب اصلی سازمان می باشد به این موضوع توجه زیادی دارند زیرا می توانند برنامه ریزی های قانونی تری بگیرند.  نکته ای که وجود دارد این است که مدیران اجرایی که در سازمان ها قرار دارند در این است که اگر از قانون های حقوقی اطلاعی نداشته باشند دچار خسارت های جبران پذیری در شرکت می گردد.
تعداد زیادی از شرکت ها و سازمان های بزرگ یک بخشی به نام مشاور حقوقی دارند که مهم می باشد . شرکت ها می توانند مشاوران حقوقی تعدادبه اندازه یک و یا تعداد بیشتری را برای خود داشته باشند. 
اطلاعات لازمه که یک مشاور در بهر دارد به علت ارتقای زندگی جدید و در ارتباط بودن با اداره جات، واحدهای تجاری و ... و افراد و شرکت ها با همدیگر بسیار مهم است. بودن یک متخصص حقوقی و یا مشاور حقوقی نیز که به دانش حقوقی اطلاعات کامل دارد نیز سبب گردیده که باعث می شود تا اشکالات به دست آمده از شرکت و یا سازمان نیز در میان افراد جامعه به درستی برطرف گردد.

در ادامه به وظایف آن ها نیز پرداخته می شود :
وظایف مشاور حقوقی :

- آماده سازی محتوای قولنامه که شرکت ها در دست دارند که باعث بستن پیمان می شود به صورتی که کسی بتواند بر کارهای قرارداد نظارت دهی نماید.
- برای شرکت در هر جلسه کاری و یا مناقصه ای باید شرکت ها مشاوران خود را در جریان بگذارند تا مشاوران حقوقی اطلاعات درست و مناسب را در اختیار مدیران قرار دهند و علاوه بر آن نیز تمامی اطلاعات درباره امر حقوقی به آن ها را انجام دهد.
- دیگر وظایف مشاور حقوقی شرکت ها ، شرکت هایی هستند که عمومی نمی باشد این نوع شرکت ها خصوصی هستند  و کارهایی را که شامل ثبت و تغییر و دگرگونی در نظام سازمانی می شود را جزیی از مسئولیت های مشاور حقوقی واگذار می نمایند.
- یک مشاور حقوقی باید اطلاعاتی را برای مدیر شرکت جمع آوری نماید و در دسترس داشته باشد تا در صورت نیاز شکایت و یا متهم بودن پرونده بتواند اطلاعاتی برای مقابله با تهمت ها را در اختیار داشته باشد و بتواند این گونه داده های جمع آوری شده را در اختیار مدیر گذارد. 
- هر شرکتی یا سازمانی نیز درباره مالیات وظایفی دارد که به صورت موقعت یا زمانی باید راهنمایی های مورد لازم را از طرف مشاور حقوقی دریافت نماید.
- مدیران و کارکنان هم نیز نیازمند یک مشاور از نوع مشاور حقوقی را دارا هستند.
- مشاور حقوقی باید به مواردی از شرکت که شامل مواردی همچون حقوق و مقررات در رابطه با قانون تجارت، علامت تجاری و برند شرکت، طرح های شرکت و همچنین مقررات و موارد مختلف دیگر که مشاور باید به آن تسلط و اطلاعات کافی در مورد آن ها داشته باشد. 
- اطلاعات دیگر که مشاور باید درمورد آن ها بداند در این است که درباره قوانین چک و سفته و موارد دیگر بانکی تمام دانش را درباره آن ها داشته باشد تا در صورت لازم به شرکت کمک نماید.
از دیگر وظایف مشاور حقوقی پرداختن به مطالب پژوهشی است. این بخش برای راهنمای شرکت و همچنین رفع مشکلات انجام می گیرد. برای این کار ، باید به مطالعات حقوقی در رابطه با مبحث پژوهش بپردازد در این خصوص گزارش هایی را نیز تهیه نماید.

مدرک گواهینامه آموزش دوره

اطلاعات مورد نیاز یک مشاور حقوقی : 

آمار اشتغال : 
تعداد زیادی از مشاوران در ایالات متحده وجود دارند که کار آن ها در شرکت ها و سازمان ها می باشد این نشان دهنده این است که افراد زیادی از مشاوران حقوقی نیز دارای شغل هستند.
لازمه های آموزشی : 
قبل از گذراندن دوره آموزش مشاور حقوقی و یا هر دوره ای دیگر باید از این مطمئن گردید که علاقه به انجام این شغل دارید و باید آموزش های کار را از ابتدا شروع نمایید. دوره آموزشی به شما کمک می کند اطلاعات پیشرفته را بیاموزید تا بتوانید به یک مشاور حقوقی تبدیل گردید.
یکی دیگر از لازمه های مشاور حقوقی داشتن فن بیان قوی است تا توانست با وکلا و مشتریان به درستی ارتباط برقرار نمود، همچنین باید مهارت نوشتن خوب را داشته باشد تا بتواند راه حل های برای مشکلات را رفع نماید.
این شغل روز به روز در حال رشد و حرفه ای تر شدن است، پس این را بدانید که بازار کار خوبی در انتظارتان است.

ویژگی های مشاور حقوقی : 

بر اساس آنچه از مطالب سایت رییسی کیا گرد آوری شده است این است که تعداد زیادی از کارها به نام شرکت و یا اداره تاسیس می شوند که ارتقای پیشرفته شدن و یا ورشکستگی مربوط به رکورد اقتصادی بازار بستگی دارد. در مرحله اول یک مدیر باید بداند پارامترهای اصلی شرکت چیست که بتواند آن ها را با مشاور حقوقی درمیان گذارد تا مشاور راهنمایی های لازمه دیگر را با مدیران شرکت در میان گذارد.
ویژگی این مشاوران حقوقی شامل مواردی همچون :
- قابل اطمینان ، امانت دار به این صورت که در برابر مدارکی که از طرف شرکت به آن واگذار می گردد نیز امانت داری را فراموش نکند و حفاظت کامل را در برابر آن ها داشته باشد.
-  مشاور حقوقی باید رازدار باشد به صورتی که اطلاعات شرکت را جایی بازگو نکند و دربرابر اسرار تجاری، ضعف و قدرت هایی که در برابر با کارهای شرکت است در اختیار مشاور گذاشته می شود نیز به آن دست پیدا نماید تا اصل رازداری را رعایت نماید.
- پیدا کردن سریع ترین راه حل مناسب برای رفع مشکلات
- رعایت عدالت  انصاف و دادگری
- توانایی ارتباط مناسب و توجه به مطالب جزئی
تفاوت مشاور حقوقی با دیگر کارمندان در چیست : 
حقوق ، مشاوران حقوقی نیز به روش ساعتی نیز حساب می گردد به صورتی که تعداد ساعت های مشخص شده را که در قرار داد نوشته شده است در اختیار شرکت باشد و در مقابل ساعت های مشخص شده دستمزد خود را دریافت نماید.
از دیگر فرق های میان مشاوران و کارمندان نیز در داشتن پروانه وکالت و سر دفتری است که مشاور حقوقی نمی تواند به استخدام سازمان یا شرکتی نیز درآیند در این صورت است که پروانه کاری خود را باید به نزد مرجع مربوط ببرند.
مشاور حقوقی می تواند بعلاوه در نقش مشاور ، در صورت نیاز به عنوان یکی از مشاغل گفته شده نیز فعالیت کنند.

مدرک دوره آموزش گواهینامه

دوره آموزش مشاور حقوقی :

مرکز آموزش مجازی فن پردازان برای علاقمندان به مشاورگی حقوقی دوره آموزش مشاوره حقوقی را برگزار نموده است که علاقمندان می توانند به صورت پیشرفته به اطلاعات خود بیافزاید و علاوه بر آن مدرک مشاور حقوقی و گواهینامه مشاور حقوقی را دریافت نماید این را در نظر داشته باشید مدرک مشاور حقوقی از طرف وزارت علوم و تحقیقات فناوری اعطا می گردد که بی نهایت دارای اعتبار است.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها