شرایط حقوق داوری

شرایط حقوق داوری 
داوری چیست ؟ 

زمانی که قرار است میان دعواها در بیرون از دادگاه داوری نمود و اختلاف ها را حل کرد واژه داوری را به کار می برند.
داوری از نظر حقوقی نیز برای برطرف نمودن مشکلات میان اختلافات بدون هیچ برنامه ریزی از قبل انجام می شود ولی داوری حقوقی توسط فردی به نام قاضی در دادگاه ها و با تشریفات رسمی انجام می شود.
در بین مجموعه قوانین کشور از سال های دور تا به الان وجود دارد ، روش داوری را پیش گرفته اند و همچنین دارای اهمیت خاصی می باشد.
داوری توسط افراد دستکار و امانت دار برای رفع مشکلات بدون قضاوت غلط و یک طرفه انجام می شود.

دوره آموزشی حقوق داوری

دوره آموزش حقوق داوری یکی از دوره های پر کاربرد است

انواع مختلف داوری 

برای برطرف نمودن اختلاف نظرها انتخاب داور به چند روش انجام می گیرد :
- انتخاب داور به وسیله افرادی که در اختلاف ها دست دارند.
- تعیین داور به وسیله شخص ثالث (شخصی به جز افرادی که در اختلافات دست نداشتند)
- مشخص کردن داور به وسیله خود دادگاه 

شرایط داوری در قرارداد 

با به وجود آمدن روابط اقتصادی میان دنیای امروزی با دیگر کشورها در رابطه با تولیدات، تکنولوژی جدید، روابط های اقتصادی و حتی تجاری بسیاری نیاز است که منتهی به ، بوجود آمدن قرار دادهای تجاری میان کشورها گردد همچنین در این نوع قراردادها ، هر دو طرفین باید بیت هایی را در مقابله با یکدیگر پذیرا باشند و شرطی را در مقابله با تخلف به عنوان شرط های داوری در قرارداد قرار می دهند و لازمه آن رعایت نمودن رسیدگی به شرایط قراردادی است و در صورت انجام این شروط ها که مطابق با توافق بوده است را به اسم حل اختلاف قبول کنند.

داوری در قرارداد  

رایج ترین راه حل برای برطرف مشکلات بین طرفین قرارداد، رفتن به دادگاه است که این وضع به علت بسیاری پرونده ها، همان موقع بر خواهد آمد و هر هزینه های زیادی بر دوش طرفین قرارداد خواهد داشت، ولی اگر هر دو طرف در شرایط قراردادی ، داوری مشخص شده باشد، می توانند با رجوع به آن هم ناسازگاری را برطرف و هم از هزینه های بیش از حد پیشگیری کنند، این شرایط و داور باید از نظر هر دو طرف نیز مورد قبول باشد، همچنان نیز دارنده قراردادهایی باشد که داوری آن شخص مورد مقبولیت باشد.
هر کسی می تواند شرایط داوری داشته باشد بدون آن که درباره داوری کردن میان طرفین، بر این اساس رابطه های سببی و نسبی اقدام نکند و با عدل باشد.
در شرایط داوری ، نباید داور با سن کمتر از 25 سال انتخاب گردد، و حتی نباید به این فکر کند که در دعوا چیزی به خودش می رسد، و طرفدار هیچکدوم از دو جانب از دعوا نباشد و همچنین از وابستگان طرفین نباشد ، علاوه بر گفته های شده پرسنل دولتی نمی توانند در زمینه کاری خود نیز داوری در قرارداد را به اثبات برسانند.
برای برگزیدن داور باید شرایطی که برای داوری مشخص شده است را رعایت نماید و همچنین بر اساس هیچکدوم از طرفین بر اساس روابط نسبی که اگر با هم داشتند عدالت را رعایت کند و منصفانه برخورد ننماید.
در مشخص سازی داوری، یک داور باید به سن 25 سال به بالا رسیده باشد.
نکته دیگری که باید مد نظر داشت این است که در مشخص سازی داوری اول باید تاریخ داوری و سپس آخرین قرارداد داوری نیز مشخص گردد و بعد از به اتمام رسیدن تاریخ پایانی توجه شود که داوری مشخص شده مورد قبول نمی باشد.
در مدت زمان که قرار داد داوری وجود دارد ، حق و حقوق داور با طرفین قرار داد باید انجام شود و در صورتی دیگر که یکی از طرفین بخواهد تمامی هزینه داوری را به مسئولیت بگیرد.

مدرک حقوق داوری بعد از آزمون دوره اعطا می شود

ویژگی داوری قرارداد

- یک داور انتخاب شده باید لیاقت داوری و یا شایستگی آن را داشته باشد. 
- یک داور باید بر اساس آن چه حکم شده است عمل نماید.
- داور نباید از کار داوری نیز خارج شده باشد.
- یک داور نباید جزوی از پرسنل اداره ای در زمینه کاری خود باشد باید غیر از آن انتخاب کرد.
زیرا امکان دارد که در یکی از این موارد فوق خلاف آن انجام گیرد در این صورت است که داوری آن فرد به هنگام اختلاف مورد قبول واقع نگردد.
اگر در موارد قانونی رای داور را هر دو طرف قبول کرده باشند نیز در رای داور اعتراضی ثبت نمی گردد و در صورت به وجود آمدن مشکل نیز رای داور لازم اجرا می شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی داور حقوقی باید سوالات خود را با مشاورین فن پردازان در میان گذارید و بعد از آن اطلاعت جزئی و کلی ، دوره آموزش مشاور حقوقی را پشت سر گذرانید.

مزایای داوری در سازمان 

- احترام گذاشتن به طرفین دعوا : 
بعضی از مواقع نیز در مکان های قضایی احترام نیز به مراجعه کنندگان انجام نمی گیرد. زمانی که یکی از طرفین دعوا برای سوالات خود پاسخی دریافت نمی کند و یا قانع نمی گردد و شاید احساس کند که به وی احترام گذاشته نمی شود . ولی در داوری این امکان وجود ندارد. بخش های داوری سوالات انسانی را بی پاسخ نمی گذراند و به همین اساس جلساتی سازمانی که خیلی شیک برگزار می گردد نیز داروان با احترامی کامل نیز اعلام بی طرفی می نماید و از فرصت برای گوش سپردن به حرفا استفاده می کند تا بعدها در اظهارات بتواند بدون در نظر گرفتن شخصی ، منصفانه دفاع نماید.
- برطرف کردن موارد قضایی در داوری : 
در اختلافات در قرارداد این مورد وجود دارد که عالم صالح مال کدام کشور می باشد. 
- رسیدگی به داوری باید دارای سرعت بالایی باشد : 
برای آن که اختلافات زودتر حل گردد باید با سرعت بالایی انجام گیرد این تنها موردی است که باید داور آن را حل نماید. به همین علت است که سرعت در رسیدگی به پرونده ها و اختلاف نظرها دارای اهمیت بالایی نیز می باشد. ولی توجه شود که بعضی از رسیدگی ها دارای پرسه زمانی طولانی مدت است و بیشتر زمان رسیدگی به آن ها نیز انجام می شود. حذف کاغذ بازی ها در دادسری ها نیز باعث شده است رسیدگی با سرعت بالایی انجام شود با استفاده از تکنولوژی سرعت و حتی دقت در رسیدگی برای  داوران حقوقی بیشتر شده است.
شرایط موافقت نامه داوری :
موافقت نامه ها باید به روش قرارداد داوری و به صورت شرط شرایطی باشد که می توان آن را به دو روش شکل داد.
- شرایط مشترک
- شرایط اختصاصی شرط داوری 
اقسام داوری : 
داوری به دسته های مختلفی نیز تقسیم بندی می شود که می توان این تقسیم بندی ها را به دو صورت خارجی و داخلی نیز بخش بندی کرد. 
تقسیم بندی دیگری که می شود انجام داد تقسیم داوری به داورهای خاص و یا سازمانی و یا گزینه دیگر نهادی است.
نوع دیگر از بخش بندی ها می توان به مواردی همچون داوری های الزامی و اختیاری نیز تقسیم کرد.

نقش حقوق داوری بین اختلاف هاست و بهترین راهکار را ارایه می دهد

دوره آموزشی حقوق داوری

دوره آموزش حقوق داوری 

مرکز آموزش مجازی فن پردازان برای افرادی که به حقوق داوری نیز علاقه مند هستند دوره آموزشی حقوق داوری را نیز ارایه نموده است که بعد از گذراندن دوره آموزشی می توان به دانشپذیران نیز مدرک حقوق داوری و نیز گواهینامه حقوق داوری نیز اعطا می فرماید که این مدرک از طرف وزارت علوم و تحقیقات و فناوری نیز اعطا می گردد.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها