راه کارهای موثر دیجیتال مارکتینگ

راه کارهای موثر دیجیتال مارکتینگ

تعریف دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ، به معنای بازاریابی انواع خدمات و محصولات از طریق انواع رسانه ها از جمله اینترنت، تلفن همراه و صفحات مجازی است. این شیوه بازاریابی، از سال 1370 شمسی رایج شد و توانست تا حد زیادی به افزایش فروش انواع محصولات کمک کند. علاوه بر این، این بازاریابی به شیوه های مختلفی مانند بازاریابی الکترونیک، بازاریابی مستقیم الکترونیکی، بازاریابی محتوا و بازاریابی تجارات الکترونیک انجام میشود. 
قابل ذکر است که کارایی و تاثیر این روش بازاریابی نسبت به دیگر روش های سنتی بهتر بوده و البته مزیت هایی نیز برای کاربران و صاحبان کار به همراه دارد. مهمترین و اولین دلیل استفاده و به کارگیری شیوه های دیجیتال مارکتینگ این است که امروزه ، افراد به وفور و به کرات از ابزار های دیجیتال استفاده کرده و این ابزار ها امکان تماس و مشورت و تبادل نظر کاربران با یکدیگر را بیش از قبل فراهم نموده و همین ویژگی موجب میشود تا آگهی ها و تبلیغات جدید به سرعت در معرض دید کاربران قرار گرفته و در صورت پذیرش و موافقت، بتوانند کالای مورد نظر را به سرعت و سهولت خریداری کنند.سرفصل های این مقاله عبارتند از تعریف دیجیتال مارکتینگ، فرهنگ سازی در تبلیغات، آموزش مدیریت کسب و کار دیجتال مارکتینگ ، دوره مدیریت کسب و کار دیجتال مارکتینگ ، مدرک مدیریت کسب و کار دیجتال مارکتینگ ، گواهینامه مدیریت کسب و کار دیجتال مارکتینگ ، راهکارهای موثر دیجتال مارکتینگ، روابط عمومی در بازاریابی و تعریف بازاریابی ویروسی.

آموزش مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

فرهنگ سازی در تبلیغات

یکی از عواملی که موجب رشد و ارتقا چشمگیرتبلیغات ما شده، استفاده از دانش و خلاقیت در تبلیغات است. به این صورت که، ما تمام سعی خود را به کار میگیریم تا از دانش به روز به منظور فرهنگ سازی در تبلیغات استفاده کنیم. علاوه بر این، این فرهنگ سازی باید برای قشرهای مختلف و محصولات متنوع انجام شود تا طرفداران زیادی پیدا کرده و موفق تر جلوه کند. این روزها ، تبلیغاتی که در تلویزیون کشورمان شاهدشان هستیم نیز از این نوع هستند که در تفهیم و بازسازی معنایی بسیاری از مفاهیم جدید و قدیم نقش ارزنده ای دارند. 
به عنوان مثال، بسیاری از فرزندان، کارهایی که پدرشان انجام میدهند را تقلید کرده و اهمیتی نمیدهند که منفی و یا مثبت باشند. در اینجاست که، تبلیغات نقش خود را شروع می کند، در تبلیغ، ابتدا پدر سعی میکند تا ابتدا میزان تقلید پذیری فرزندش را در کار بد سنجیده و سپس انرا در کار خوب ارزیابی کند. در نهایت، نتیجه تبلیغ این است که پدربه صورت نامحسوس، انجام آن کار مثبت را تبلیغ  و به نوعی فرهنگ سازی میکند.  

آموزش مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

امروزه، اکثر روش های بازاریابی دیجیتال مورد استفاده در زمینه های مختلف به دلیل فرهنگ سازی های دقیق و به موقع،  موفق بوده اند. البته، اینکار مدیون افرادی است که در زمینه آموزش مدیریت دیجیتال مارکتینگ تحصیل کرده و تجربه کافی به دست آورند. علاوه بر این، افرادی میتوانند براحتی کسب و کارهای دیجیتال را مدیریت کرده و حتی موفقیت های چشمگیری کسب کنند که آموزش دیجیتال مارکتینگ را پشت سر گذاشته و گواهینامه مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ دریافت کرده باشند. 
در راستای فراهم کردن زمینه مشورت و تبادل نظر برای بازاریابی موفق، مرکز آموزش مجازی فن پردازان، بسته های آموزش کسب و کار دیجیتال مارکتینگ را برای علاقمندان به این دوره معرفی و ارایه کرده است. دوره مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ، به دانش پذیران امکان میدهد تا با انواع شیو های بازایابی آشنا شده و بر همه اصول آن به اندازه کافی تسلط پیدا کنند. 
علاوه براین، آموزش دیجیتال مارکتینگ، زمینه کسب تجارب ارزشمند عملی و مفید و کاربردی را برای همه دانش پذیران فراهم میکند. در نهایت، این مرکز در پایان دوره، به دانش پذیرانی که در آزمون آنلاین موفق به کسب حد نصاب نمره شوند، مدرک مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ اعطا میکند. قابل ذکر است که این مدرک مور تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده ، در همه موقعیت های شغلی و دولتی قابل استناد است و البته برای مهاجرت به کشورهای همسایه نیز مفید خواهد بود. 

مدرک مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

راه کارهای موثر دیجیتال مارکتینگ

با توجه به حجم عظیم محصولاتی که باید به صورت دیجیتال بازاریابی شده و در احتیار مشتریان قرار بگیرند، قطعا باید شیوه ها و راهکارهای مناسبی هم برای آنها ارایه شود تا مشتریان بتوانند به سهولت کالای مورد نظر را شناسایی کرده و در مورد خرید آن تصمیم قطعی بگیرند. از این جهت، راهکارهای موثر دیجیتال مارکتینگ که شرکت های تولیدی و خدماتی میتوانند از انها استفاده کنند شامل : 
بازاریابی محتوا
در این روش، کارشناس های تبلیغات بر روی محتوایی که برای معرفی محصول در نظر گرفته شده تاکید و تمرکز دارند. این محتوا باید به گونه ای باشد که توجه بسیاری از مخاطب ها را جلب کرده و به خرید ترغیب شان کند. در این راستا، این کارشناس ها میتوانند از انواع ویدئو، پادکست و وبلاگ ها استفاده کنند. قابل ذکر است که هدف از تعیین محتوا برای محصولات این است که، در ابتدا مشتریان با محصولات آشنا شده، بتوان در دراز مدت مشتری ها را حفظ کرده و محصولات جدید را به موقع به آنها معرفی و ارایه کرد.
رسانه های اجتماعی 
غالبا، تبلیغی که در رسانه های اجتماعی پخش میشود، دهان به دهان گشته و به صورت کامل به همه معرفی شده و زمینه فروش آن به سهولت فراهم میشود. علاوه براین، در شرکت ها و سازمان ها برای انجام اینکارها یک تیم تخصصی وجود دارد که با توجه به مخاطب و هدف نهایی خود، از شیوه های متفاوتی برای تبلیغ بهره میبرند. قابل ذکر است که تبلیغ در رسانه اجتماعی در طی مراحل مشخصی انجام میشود که عبارتند از :
شناسایی شبکه و رسانه اجتماعی مود نظر 
تنظیم و تعیین یک پروفایل برای معرفی محصول
استفاده از شیوه و گفتار مناسب
تعیین محتوای مورد نظر برای معرفی محصول
تجزیه و تحلیل بازار و ارتباط با مشتری
البته این پروفایل و صفحه ای که برای محصول طراحی میشود باید به گونه ای باشد که در بتوان آنرا روی انواع موبایل نیز باز کرد. 

روابط عمومی در بازاریابی

یکی از عواملی که در بازاریابی، نقش تعیین کننده و کلیدی دارد، روابط عمومی است و مسلما افرادی که روابط عمومی بهتری داشته و بتوانند به نحو موثرتری با مشتریان ارتباط برقرار کرده و به فروش محصولات کمک کنند، در اولویت هستند. در همین راستا، در صورتی که بازاریاب از نیت و انگیزه مشتری برای خرید یک محصول آگاه شود، میتواند بهتر به او کمک کرده و در عین حال فروش را نیز افزایش دهد.
نکته جالب اینجاست که نقش روابط عمومی در بازاریابی زمانی مشهود میشود، که بازایاب در نهایت تخصص و مهارت  بتواند رفتار مشتری را از قبل پیش بینی کرده و البته رضایت او را نیز به دست آورد. علاوه بر این، در صورتی که بازایاب ها هدف مشخصی برای خودشان در نظر گرفته و بتوانند مشتریان را مدیریت کنند، به موفقیت بزرگی دست پیدا میکنند. 
از طرف دیگر، شرکت های خدماتی و تولیدی که نیروها و بازاریاب هایشان دارای مهارتهای ارتباطی قوی نباشند، چندان در امر بازاریابی و فروش موفق نبوده و امکان دارد سرمایه شرکت در مدت زمانی کوتاه از بین رفته و حتی منجر به ورشکستگی شرکت شود.  

گواهینامه مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

تعریف بازاریابی ویروسی

بازاریابی ویروسی، نوعی تبلیغات برای محصولات تجاری است که در آن از انواع شبکه های اجتماعی و شیوه های استراتژیک استفاده میشود. در این روش تبلیغات و بازایابی، ابتدا افراد با برند محصول اشنا شده و سپس، با استفاده از اینترنت و به صورت دهان به دهان برای آن تبلیغ میشود تا مشتری ها بتوانند با آن دسترسی کامل داشته باشند.
مزیت این روش بازاریابی این است که مشتری ها، به اطلاعات مفیدی دست پیدا کرده و میتوانند آنها را منتقل کنند. این بازاریابی میتواند به صورت آگهی های چاپ شده، کتاب، نرم افزار و تصویر و پیام متنی و.... باشد و البته هر کدام از این روش ها فقط برای یک مشتری خاص جوابگو خواهد بود.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها

عرشیا
فکر میکردم فقط محتوا نویسی برای تبلیغات کافیه الان با خوندن مطلب شما فهمیدم کارهای دیگه ای واسه تبلیغات وجود داره ، حالا هم بهترین کار رو میدونم تو دوره شرکت کنم تا کسب و کارم پردرآمد بشه