حوزه کاری انواع حسابداری

حوزه کاری انواع حسابداری

حسابداری مالی، نوعی از حسابداری است که سازمان ها و کارکنان ابتدا از آن برای تهیه گزارش های مالی و ترازنامه ها و سپس تجزیه و تحلیل های مالی  بهره میبرند. این صورت های مالی، شامل اطلاعات جزیی هستند و همه مدیران، اعتبار دهندگان و انواع سازمان های اقتصادی و مالی میتوانند از آن استفاده کنند. این نوع از حسابداری کارایی وسیعی داشته و غالبا برای تجارت کاربرد دارد. 

در این نوع از حسابداری، اطلاعات و تناقض باید توسط حسابدارهای حرفه ای به دقت بررسی شوند تا بتوانند در مورد آنها تصمیم گیری کنند. علاه براین، این حوزه دارای استاندار هایی است که حسابداران و مدیران باید آنها را پذیرفته و در نوشتن صورت های مالی و حسابداری رعایت کنند تا در حساب ها و معاملاتی که یک سازمان انجام میدهد تناقضی پیدا نشود. قابل ذکر است که اطلاعاتی که با استفاده از حسابداری مالی تهیه و گردآوری میشود، صرفا برای توضیح دادن به  افراد و سازمان ههای خارج از سازمان اصلی است. 
سرفصل هایی که در این مقاله به تفضیل شرح میدهیم شامل تعریف حسابداری مالی ، تعریف رشته امور مالی و مالیاتی ، آموزش حسابداری و مدیریت مالی، دوره مدیریت مالی و حسابداری، مدرک مدیریت مالی و حسابداری، گواهینامه مدیریت مالی و حسابداری،  تعریف مدیریت مالی، تفاوت مدیر مالی با حسابدار و حوزه کاری انواع حسابداری هستند. 

آموزش مدیریت مالی و حسابداری

تعریف رشته امور مالی و مالیاتی

رشته امور مالی و مالیاتی، یکی از گرایش های رشته حسابداری است و دلیل اصلی به وجود آمدن آن هم این است که، مساله مالیات از بحث حسابداری جدا نبوده و همیشه با وجود درآمدهای حتی کم و ناچیز سازمان و شرکت های تولید، باز هم مالیات به آنها تعلق میگیرد. این رشته، برای افراد علاقمند به مقوله مالیات بسیار جالب و مفید خواهد بود و با وجود آموزش های  حسابداری مالی تکمیل میشود. مدرک این رشته کاردانی بوده و فاغ التحصیلان آن میتوانند در سمت ها و پست هایی ممیزی، سر ممیز، ممیز کل و....انجام وظیفه کنند. 
با توجه به اهمیت مسله مالیات برای انواع سازمانها، در صورتی که این افراد به اندازه کافی به این حوزه تسلط داشته باشند، بازار کار رشته امور مالی و مالیاتی برایشان خوب و پرونق خواهد بود. البته، حوزه ممیزی بسیار تخصصی بوده و یک ممیز باید بتواند کل دفاتر حسابداری یک سازمان را بررسی کرده و با توجه به آنها و حساب های طلبکار و بستانکار، مالیات نهایی و موعد پرداخت آن را تعیین کند. 

آموزش مدیریت مالی و حسابداری 

با توجه به اینکه مهمترین بخش در هر شرکتی، بخش حسابداری و مدیریت مالی است بنابراین، حسابدارهای آماتور و حرفه ای که در این زمینه و حیطه های مشابه فعالیت دارند، باید از تمام اصول حسابداری و تا حدودی از انواع آن مطلع بوده و نسبت به تک تک آنها پایبند و متعهد باشند. علاوه بر این، مدیران مالی که گواهینامه مدیریت مالی و حسابداری دریافت کرده باشند، میتوانند تمام کارکردهای شرکت را به صورت کارآمد بررسی و تجزیه و تحلیل کرده و بر اساس گزارش های حاصل ، میزان  سود دهی شرکت را تخمین بزنند.  
به منظور اشنایی با حیطه حسابداری، مرکز آموزش مجازی فن پردازان، بسته های آموزشی دوره آموزش مدیریت مالی و حسابداری را برای همه حسابداران و مدیران و افراد علاقمند ارایه و معرفی کرده است. این دوره مدیریت مالی و حسابداری، به دانش پذیران در کسب اطلاعات مفید و کاربردی و به دست آورن تجارب عملی و نظری کمک کرده و آنها را برای کار در موقعیت های واقعی اماده میکند . 
علاوه بر این، این مرکز در پایان دوره به دانش پذیرانی که در آزمون آنلاین نمره حد نصاب کسب کرده باشند ، مدرک مدیریت مالی و حسابداری اعطا میکند. قابل ذکر است که این مدرک مور تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و در همه موقعیت های شغلی و دولتی قابل استناد است  و البته برای مهاجرت به کشورهای همسایه نیز مفید خواهد بود. 

دوره مدیریت مالی و حسابداری

تعریف مدیریت مالی

مدیریت مالی، به معنای مدیریت متفاوت و کارآمد همه منابع مالی و بودجه و تعیین یک تاریخ مشخص برای تامین اهداف مالی سازمان است. در کل، مدیریت مالی، یک حوزه تخصصی محسوب شده و مدیران ارشد از آن برای تعیین استراتژی های مالی برای مدیریت سازمان بهره میبرند که البته میتواند تعاریف متفاوتی داشته باشد. 
قابل ذکر است که یک مدیر مالی باید بتواند، از اطلاعات خود برای سرمایه گذاری ها و برنامه ریزی های بلند و کوتاه مدت استفاده کرده و آنها را در مسیرهای مختلف اقتصادی به کار گیرد. علاوه بر این، یک مدیر مالی مسئول تمام اختصاص هزینه ها، کاهش و افزایش آنها برای محصولات و تولیدات شرکت و نحوه انواع سرمایه گذاری و یا افزایش میزان سرمایه است. 

تفاوت مدیر مالی با حسابدار

تفاوت مدیر مالی با حسابدار این است که، شرح وظایف مدیر مالی، برای شرکت های مختلف متفاوت بوده و امکان دارد که مسئولیت های متفاوتی به او واگذار کنند. همچنین، مسئولیت هایی که به طور معمول برای یک مدیر مالی با تجربه در نظر گرفته می شود شامل موارد جمع آوری و بررسی داده های مالی و تجاری، تنظیم میزان بودجه برای پروژه های اجرایی مختلف، پیش بینی و بررسی روند های مالی و برنامه ریزی برای انجام پروژه های بعدی است. 
از طرف دیگر، حسابدارها در انواع رشته های حسابداری تخصص داشته و تحقیقاتی در مورد منابع مالی ، چگونگی هزینه کردن برای انواع پروژه های واگذار شده و پیشنهادی و اطلاع رسانی به سرمایه گذاران و مدیران انجام میدهد. همچنین، حسابدارهای قانونی باید میزان تسلط و صلاحیت حسابدارها را تایید کرده و گواهینامه معتبر نیز به انها اعطا کنند و غالبا، شرکت های معتبر، این حسابدارهای تاییده شده را استخدام می نمایند.

گواهینامه مدیریت مالی و حسابداری

حوزه کاری انواع حسابداری

رشته حسابداری دارای، انواع گرایش ها است که هر حوزه کاری هر کدام با دیگری تفاوت دارد. در زیر به چند مورد از انواع گرایش های حسابداری و حوزه کاری انواع حسابداری می پردازیم:
حسابداری مالی: اطلاعات حساب ها و هزینه های یک سازمان را دررقالب تزازنامه و صورت های مالی ارایه کرده و به مدیران امکان میدهد تا آنها را تجریه  تحلیل کنند.
حسابداری صنعتی : برای جمع آوری اطلاعات،  روش های کاهش بهای تولیدات ، محاسبه هزینه و بهای محصولات و توضیح و تفسیر گزارش ها به کار میرود.
حسابداری مالیاتی : در مورد میزان و نوع مالیات هایی که هر سازمان باید با توجه به هزینه های سالیانه خود بپردازد صحبت کرده  و شیوه های استاندارد نوشتن حساب ها را توضیح میدهد.
حسابداری دولتی: از مجموعه ای از شیوه ها تشکیل شده که با استفاده از انها میتوان، اطلاعات یک سازمان را جمع آوری نموده و در یک قالب ساده توضیح داد.
حسابداری مدیریت : در این نوع از حسابداری، اطلاعات مالی، تفسیر و تجزیه و تحلیل شده و برای ارزیابی و کنترل عملیات های انجام شده در یک سازمان مورد استفاده قرار میگیرند.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها