با یادگیری اصول فن بیان با اعتماد به نفس صحبت کنید

با یادگیری اصول فن بیان با اعتماد به نفس صحبت کنید

اگر می بینید یک سری افراد با اعتماد به نفس بالا در جمع به خوبی صحبت می کنند و همه را مجذوب لحن کلام خود می کنند، قطعا با تلاش و یادگیری اصول فن بیان به این مرحله رسیده اند. هیچ سخنران حرفه ای با این توانایی به دنیا نیامده است. اما با تمرین زیاد توانسته اند پیام خود را در سخنان شان خیلی قدرتمند و مستقیم به مخاطبین انتقال دهند. موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان برای تمامی افرادی که به دنبال راهی برای تقویت مهارت های فن بیان در خود هستند، چه مدیران، سخنرانان و چه دانش آموزان و دانشجوان، دوره فن بیان را برگزار کرده است. با شرکت در این دوره تمامی اصول فن بیان را خواهید آموخت به گونه ای که در انتهای دوره می توانید با اعتماد به نفس بالا در جمع صحبت کنید و پیام های کلامی خود را خیلی راحت به مخاطبین خود انتقال دهید. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر درباره این دوره و مهارت هایی که در آن می آموزید، بدانید.

یادگیری اصول فن بیان

فن بیان چیست؟

منظور از فن بیان توانایی برقراری ارتباط موثر با مخاطبین می باشد به گونه ای که پیام فرد به خوبی و درستی منتقل شود. بسیاری از افراد با وجود اینکه مهارت صحبت کردن شان خوب است، اما نمی توانند در جمع صحبت کنند و این به اعتماد به نفس پایین آنها برمی گردد. یکی از مهارت هایی که در دوره فن بیان می آموزید، راه های افزایش اعتماد به نفس می باشد. با داشتن مهارت فن بیان می توانید در موقعیت های بسیاری از آن به نفع خود استفاده کنید. خواه یک مدیر باشید و بخواهید برای کارمندان خود سخنرانی کنید و خواه یک فرد عادی که می خواهد در جمع خانوادگی اش صحبت کند، باز هم به مهارت های فن بیان نیاز دارید. حتما در جمع های خانوادگی دیده اید که برخی افراد چطور با تعریف خاطره و یا لطیفه همه توجهات را به خود جلب می کنند، فن بیان یعنی دقیقا همین. اینکه شما بتوانید هر حرف و سخنی را به گونه ای بیان کنید که در قلب و ذهن دیگران برود.

در دوره فن بیان موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان، چه مهارت هایی را می آموزید؟

با شرکت در دوره فن بیان موسسه فن پردازان می توانید تمامی مهارت های لازم برای داشتن یک فن بیان قوی را فرا گیرید. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر درباره این مهارت ها صحبت کنیم.

مهارت اول: تقویت اعتماد به نفس

یکی از اصلی ترین مهارت هایی که برای فن بیان ضروری است، اعتماد به نفس می باشد. کتاب ها و روش های روانشناسی زیادی برای افزایش و تقویت اعتماد به نفس وجود دارد اما ازآنجایی که اعتماد به نفس یک مهارت عملی و ذهنی می باشد، به تمرین و تکنیک های زیاد و منحصر به فردی نیاز دارد. در این دوره شما می توانید با این تکنیک ها آشنا شوید مانند:

  • کنار آمدن با استرس طبیعی
  • برنامه ریزی و آماده سازی محتوای سخنرانی
  •  تمرین در محیط های واقعی
  • تمرین های تنفس و افزایش تمرکز به کمک تنفس
  •  تمرین های گفتاری با صدای بلند
  • تمرکز بر مخاطبین
  • تصویر سازی موفقیت های کلامی
  • برقراری ارتباط با مخاطبین

پس فراموش نکنید که مهمترین مهارت فن بیان اعتماد بنفس می  باشد.

مهارت دوم: استفاده از محتوای مناسب

بعد از اعتماد به نفس آنچه از اهمیت زیادی برخوردار است، محتوا و متن کلام و سخنرانی شما می باشد. وقتی مشغول آماده سازی محتوای سخنرانی خود هستید، باید مطمئن شوید که پیام تان برای مخاطبین قابل فهم و مناسب است. وقتی مخاطبین با محتوای شما آشنایی نداشته باشند، اگر نتوانید در ابتدا آن ها را با موضوع آشنا کنید، قطعا تمرکز و توجه آنها را به پیام خود از دست خواهید داد. با استفاده از سوالات، طنز و کنایه می توانید خیلی جذاب و راحت تمرکز مخاطبین را به خود جلب کنید. پس سعی نکنید به محض شروع صحبت های تان مباحث اصلی را مستقیم و بدون مقدمه برای مخاطبین بازگو کنید چون با این کار تنها آن ها را گیج کرده و نمی توانید با آنها ارتباط برقرار کنید.

مهارت سوم: مخاطبین تان را بشناسید

یکی از سخت ترین مهارت های فن بیان، برقراری ارتباط با مخاطبین می باشد. از جمله کار هایی که می توان برای این کار انجام دهید، استفاده از زبان بدن است. به خاطر داشته باشید که مخاطبین شما انسان هستند و انسان ها با کلام و حالات چهره بیشتر اقدام به درک مفاهیم می کنند. می توانید مکالمه و سخنرانی خود را ذکر یک مثال یا داستان شروع کنید تا با ارائه ویژگی های شخصیتی تان راحت تر در مخاطبین انرژی ایجاد کنید به گونه ای که با شما احساس راحتی کنند. تماس چشمی هم از اهمیت زیادی برخوردار است. سعی کنید وقتی دارید جملات خود را ادا می کنید، به چهره یک فرد در میان مخاطبین برای چند ثانیه نگاه کنید. این کار را در میان مخاطبین تکرار کنید. با انجام این کار می توانید یک ارتباط عمیق با مخاطبین ایجاد کنید و این حس را در آنها ایجاد کنید که برای شما مهم هستند و در نتیجه اعتماد آن ها را جلب کنید.

مهارت چهارم: آهنگ صدا

اگر از یک لحن کلام ثابت و بدون آهنگ استفاده کنید، مطمئن باشید که مخاطبین تان خیلی زود خسته می شوند و دیگر به حرف های شما گوش نمی دهند. این نشان دهنده اهمیت ویژه آهنگ صدا است که باید مهارت های آن را یاد بگیرید. به طور کلی صدای انسان می تواند 24 نوت را ادا کند، این درحالی است که اکثر افراد فقط از سه تای این نوت ها در مکالمات خود استفاده می کنند. با شرکت در دوره فن بیان آهنگ صدا را یاد خواهید گرفت و با تمرین های زیادی که به شما ارائه می شود، می توانید به خوبی این مهارت را درخود تقویت کنید. فراموش نکنید که همیشه قبل از سخنرانی های تان تمرین صدا و گرم کردن صدا را انجام دهید، اما نگران نباشید با آموزش فن بیان و گویندگی می توانید با این تکنیک نیز آشنا شوید.

اصول فن بیان

چرا موسسه فن پردازان

دوره فن بیان در موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان برای تمامی علاقه مندان به فن سخنرانی و گویندگی تعبیه شده است و تمامی مهارت های لازم آن را نیز مد نظر قرار داده است. مدرک فن بیان که موسسه فن پردازان به دانش پذیران خود ارائه می دهد، مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران می باشد و علاوه بر این سازمان ارزیابی مدارک کانادا (WES) هم گواهینامه فن بیان موسسه فن پردازان را تایید می کند. در نتیجه با اخذ گواهینامه فن بیان از موسسه فن پردازان می توانید از اعتبار آن به نفع خود در کسب و کار و زندگی تان استفاده کنید. این موسسه با سابقه درخشانی که در زمینه آموزش مجازی داشته است، نظر دانشپذیران زیادی را به خود جلب کرده و توانسته است رضایت آن ها را در تمامی مقاطع و رشته ها کسب کند.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها