نکات طلایی برای شروع برنامه نویسی

نکات طلایی برای شروع برنامه نویسی

اگر به دنبال پیشرفت و توسعه کسب و کارتان در حوزه برنامه نویسی و به طور کلی فناوری اطلاعات می باشید، فراگیری دانش کد نویسی یکی از ضروریات برای شما به حساب می آید. در تمای صنایع در عصر جدید کد نویسی یکی از اجزا جدا نشدنی می باشد. در نتیجه دانش برنامه نویسی در اول راه و حتی برای رشد و پیشرفت می تواند بسیار کمک کننده باشد. دوره آموزش برنامه نویسی که در موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان برگزار می شود، دقیقا با همین هدف شکل گرفته است و توانسته نیاز بسیاری از علاقه مندان به این حوزه را بر طرف کند.

یادگیری و توسعه دانش و مهارت های مربوط به برنامه نویسی ممکن است در ابتدای راه کمی چالش برانگیز باشد. اما دانستن یک سری راه و روش های یادگیری می تواند روند کار آموزشی شما را سریع تر کند، ضمن اینکه انتخاب دوره های آموزشی معتبر هم می تواند به شما کمک زیادی کند. در این مقاله امروز هم می خواهیم یک دوره آموزشی خوب را برای آموزش برنامه نویسی به شما معرفی کنیم، هم مراحل و نکات طلایی را عنوان خواهیم کرد که به شما در یادگیری برنامه نویسی کمک زیادی می کند، پس با ما همراه باشید...

نکته اول: با اصول پایه شروع کنید و وقت کافی برای آموزش آن ها بگذارید

یک اشتباهی که بسیاری از دانشپذیران مرتکب می شوند این است که خیلی زود از مفاهیم پایه و اصلی عبور می کنند تا به زودتر به نکات تخصصی و حرفه ای تر برسند. اما باید بدانید که همین نکات اصولی و پایه برای یادگیری و پیشرفت شما ضروری است. شاید این کار در برخی از زمینه ها مفید هم باشد، اما وقتی می خواهید کد نویسی و برنامه نویسی را یاد بگیرید، توجه و دقت کامل بر اصول پایه واقعا ضروری است.
اگر می خواهید در دوره های آموزشی برنامه نویسی شرکت کنید باید توجه داشته باشید که مربی و مدرس شما تمامی اصول برنامه نویسی را به شما آموزش دهد و با تمرکز و دقت کافی آن ها را برای شما توضیح دهد تا به خوبی و کاملا با آن ها آشنا شوید و از همین ابتدای مسیر آن ها را خوب یاد بگیرید تا پایه برنامه نویسی قوی داشته باشید.

اما چرا؟ چون بسیار دیده شده است که متخصصین و حرفه ای های این رشته زمانی که در سطوح بالا تر به مشکلی بر می خورند، درمیابند که مشکل و چالش شان مربوط به همان ابتدای راه برنامه نویسی است و اگر همان موقع وقت کافی برای یادگیری آن گذاشته بودند، حالا چنین مشکلی برای شان پیش نمی آمد.یادگیری اصول پایه برنامه نویسی یعنی اینکه شما زمان آموزش برنامه نویسی را برای خود کوتاه کرده اید و این دقیقا هدف ما و شما است.

نکته دوم: کد نویسی دستی را جدی بگیرید

شاید به نظرتان کمی عجیب بیاید. چرا از دستان تان برای کد نوشتن استفاده کنید، وقتی می شود این کار را راحت به کامپیوتر ها سپرد؟ دلیل محکمی برای این کار وجود دارد. اول اینکه با کد نویسی دستی خیلی سریع می توانید در مصاحبه های شغلی خودتان را نشان دهید و این دقیقا همان چیزی است که کارفرما ها به دنبال آن هستند. بسیار دیده شده است که در مصاحبه های استخدام برنامه نویس کارفرما از فرد مورد نظر خواسته اند، کد هایی را به صورت دستی وارد کند تا مهارت و اشراف کامل او را در این کار ارزیابی کنند.

اما دلیل دوم هم برای وارد کردن دستی کد ها این است که وقتی شما کد نویسی دستی را یاد بگیرید، این به این معنا است که شما می توانید موضوعات و مطالب دیگری را هم خیلی راحت یاد بگیرید. این موضوع نیز باز هم یک امتیاز در مصاحبه های شغلی برای شما به حساب می آید. چرا که کارفرما درمیابد شما توانایی های ذهنی بالایی دارید و می توانید در شرکت و یا سازمان او مطالب بیشتری آموزش ببینید و به رونق کسب و کار او کمک کنید.

نکته سوم: تا می توانید با کد ها بازی کنید

برای اینکه روند یادگیری برنامه نویسی را در خود تقویت کنید، تا می توانید سعی کنید با کد ها بازی کنید و ببینید با وارد کردن هر کد چه اتفاقی می افتد. در این کار باید نکته دوم که در بالا گفتیم را مجددا در ذهن داشته باشید. کد نویسی دستی در اینجا هم یک تمرین به حساب می آید و هم یک آموزش. چرا که شما با وارد کردن کد های مختلف در حال آموزش دیدن هستید و یاد خواهید گرفت هر کد چه قابلیت هایی دارد، پس خیلی خوب با تغییرات و امکانات آن بیشتر آشنا می شوید.

اما این بدان معنا نیست که با این کار کل برنامه را تغییر دهید. وقتی برنامه نویسی یک برنامه کامل را یاد گرفتید، با انجام تغییرات در کد ها می توانید برنامه های دیگر و یا تنها بخش هایی را تغییر دهید و مطابق با نیاز کاربر کد نویسی کنید. رفته رفته با کد نویسی یاد خواهید گرفت که هر کدی که وارد می کنید چه خروجی دارد. وقتی بتوانید به این مرحله برسید که کار کد نویسی را درست مطابق خواست و نیاز کاربر انجام دهید، می توانید کار های بیشتری روی کد ها انجام دهید و جزئیات بیشتری به آن ها بیافزایید.

با این کار خیلی زود می توانید به اعتماد به نفس بالایی در برنامه نویسی و مهارت های مربوط به آن دست پیدا کنید، چرا که دیگر به خوبی می دانید برای ایجاد تغییرات دلخواه، باید چه کد هایی را وارد کنید که به آن ها دست پیدا کنید. ضمن اینکه زمانی که از چیزی در برنامه خود ناراضی باشید خیلی راحت تر می توانید آن را تغییر دهید.

نکته چهارم: به دنبال راهنما و آموزگار باشید

تا می توانید به سراغ اهل فن این رشته بروید و از آن ها درخواست کمک و راهنمایی کنید. اما شاید خیلی از متخصصین راغب نباشند دانشی را که سال ها برای به دست آوردن آن زحمت کشیده اند، خیلی راحت در اختیار شما قرار دهند. پس باید چه کرد؟ می توانید از افرادی در این زمینه کمک بگیرید که خودشان هم در ابتدای راه هستند اما در برخی از موارد از شما تجربه بیشتری دارند. چون بسیاری از افراد بر این باورند که با آموزش دادن به دیگران خودشان بیشتر و بهتر می آموزند.

گاهی اوقات ممکن است در امر برنامه نویسی یک برنامه متوجه حضور باگ هایی در آن شوید و برای رفع آن باگ هم به مشکل بر بخورید. شاید حضور یک فرد متخصص دیگر در همین زمینه بتواند به شما در حل این مشکل کمک کند. پس هیچ وقت کمک گرفتن از دیگران را از خود دریغ نکنید، چرا که می توانید در این میان، مطالب و موضوعات زیادی هم بیاموزید. کمک گرفتن از همکاران در هر زمینه که باشد عادی و امری متداول است، پس گمان نکنید که با سوال پرسیدن و درخواست کمک کردن، ممکن است خود را کوچک کنید و یا خجالت زده شوید.

نکته پنجم: به خودتان به اندازه کافی هم استراحت بدهید

حتما شما هم برنامه نویسان حرفه ای را دیده اید که شب ها تا دیر وقت کار می کنند و تا پاسی از شب مشغول کد نویسی می باشند. اما این کار به هر دلیلی که باشد نباید به یک عادت در شما تبدیل شود. فراموش نکنید که برای یادگیری هر مطلبی باید یک ذهن تازه و پر انرژی داشته باشید. اگر مدام از انرژی مغز خود استفاده کنید و به آن اجازه استراحت ندهید، خیلی زود به مشکل بر می خورید. داشتن خواب کافی یکی از اولین فاکتور های مهم در تازه سازی ذهن می باشد که باید آن را جدی بگیرید و با تنظیم خواب شبانه خود محیطی را فراهم کنید که بتوانید به بهترین شکل از توان یادگیری خود در حوزه برنامه نویسی استفاده کنید.

پس به جای اینکه مدام پشت مانیتور بنشینید و مشغول کار و تمرین باشید، بهتر است علاوه بر داشتن خواب کافی، به فکر برنامه های تفریحی دیگر هم برای خود تان باشید. می توانید برنامه پیاده روی روزانه، دوچرخه سواری، بازی های دسته جمعی و با حتی نوشیدن یک فنجان قهوه در کنار خانواده و البته به دور از لپ تاپ تان را برای خودتان پیاده سازی کنید تا به کمک این فعالیت ها با تازه سازی ذهن تان، برای ادامه مسیر یادگیری و اتمام پروژه های برنامه نویسی آماده تر از قبل باشید.

نکته ششم: از منابع آموزشی آنلاین کمک بگیرید

این روز ها هرکسی هر مشکلی در هر زمینه ای که دارد، می تواند با یک جست و جوی ساده در اینترنت مشکل خود را حل کند. پس چرا شما از این منبع بیکران اطلاعات استفاده نکنید. این روز ها دیگر نمی توان به مانند قبل به کلاس های آموزشی حضوری اکتفا کرد و شما هم برای اینکه در کار برنامه نویسی موفق شوید باید از این فرصت استفاده کنید. پس می توانید در کنار دوره برنامه نویسی موسسه فن پردازان، از منابع اینترنتی برای تقویت مهارت های برنامه نویسی و کد نویسی خود استفاده کنید و اگر به هر مشکل و ایرادی برخوردید در کلاس ها آن ها را برطرف کنید.

نکته هفتم: مطالب مرتبط را مطالعه کنید

با توجه به نکته ششم که در بالا به ان اشاره کردیم، لازم است که خاطر نشان کنیم، هر منبع و مطلبی که در فضای مجازی و محیط اینترنت مشاهده می کنید، نمی تواند منبع خوبی برای شما باشد. پس لازم است که به دقت آن ها را بررسی کنید و ببینید آیا واقعا می تواند نیاز های آموزشی شما را برطرف کند یا خیر. چون ممکن است وقت و زمان زیادی را صرف مطالعه منبعی کنید که اصلا به کار شما نمی آید. بهترین کار این است که در جست و جو های اینترنتی که انجام می دهید، سعی کنید دقیق و با ارائه جزئیات این کار را انجام دهید. با این کار آنچه برای شما به نمایش در می آید می تواند دقیق تر باشد و به موضوع شما مرتبط تر.

حتی ممکن است تبحر و تخصص کافی در کد نویسی داشته باشید اما دانش تان در زمینه تجارت و کسب و کار کم باشد. برای اینکه بتوانید مهارت های کد نویسی و برنامه نویسی خود را بازاریابی کنید و کار خود را توسعه دهید و یا اگر به دنبال ایجاد کسب و کار مستقلی برای خود هستید، باید در کنار برنامه نویسی مهارت های بازاریابی را نیز بدانید. پس با دانستن این موضوع خیلی حرفه ای تر می توانید در اینترنت به دنبال منابع باشید.

نکته هشتم: از باگ ها تجربه کسب کنید

زندگی یک دوره آموزشی بی پایان است. به این معنا که شما تا آخرین لحظه عمرتان در حال یادگیری هستید. نسل های پیش اشتباهاتی کرده اند که اکنون شما می توانید از آن ها درس بگیرید. اما امروز دیگر شما نمی توانید به خودتان اجازه دهید هر اشتباهی را مرتکب شوید. در عصر جدید باید خیلی هوشیار تر دست به انجام کار ها بزنید، تا اشتباهاتی را که دیگران مرتکب شده اند، دیگر شما تکرار نکنید. در برنامه نویسی باگ ها نشان از کد نویسی اشتباه هستند که شما با مطالعه آن ها می توانید هم مطلب جدیدی بیاموزید و هم راه حلی برای آن پیدا کنید. پس باگ های سیستم را جدی بگیرید و از آن ها به نفع خود استفاده کنید.

با این توضیحات شما هم می توانید در دوره برنامه نویسی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان شرکت کنید و خیلی زود وارد این حرفه شوید و از آن کسب درآمد کنید. چرا که گواهینامه برنامه نویسی این موسسه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و البته سازمان ارزیابی مدارک کانادا (WES) می باشد. موسسه فن پردازان تا کنون با اعتبار خود توانسته است اعتماد و رضایت دانش پذیران بسیاری را جلب کند، توصیه ما به شما این است که با اخذ مدرک برنامه نویسی این موسسه کسب و کارتان را متحول کنید و از مهارت های خود در برای کسب درآمد بیشتر استفاده کنید.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها