مهارت های اساسی در مدیریت گردشگری 

مهارت های اساسی در مدیریت گردشگری 

مهارت های اساسی در مدیریت گردشگری | مدیریت گردشگری نظارت بر کلیه فعالیت های مربوط به صنایع گردشگری و مهمانداری است. این رشته، افراد علاقه مند و با تجربه برای پست های مدیریتی در صنعت مواد غذایی، اسکان و گردشگری، آماده می کند.  مدیریت گردشگری همچنین ممکن است شامل کسب و کار و انجمن هایی باشد که خدمات گردشگری را برای مسافران ارائه می دهند. مدیر گردشگری وظیفه اشاعه گردشگری و تدوین طرح ها و کارزارهای توسعه توریستی با هدف تولید و افزایش درآمد می باشد. نقش مدیر گردشگری ترکیبی از بازاریابی، روابط عمومی و مدیریت است. 

مشاغل پیش روی مدیریت گردشگری

صنعت گردشگری به سرعت در حال رشد است و مشاغل مدیریت گردشگری بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. کار در مدیریت گردشگری به طور کلی شامل موارد زیر است: طیف گسترده ای از کارهای جالب، ملاقات با افراد جدید و سفر به مکان ها و جاذبه های دیدینی می باشد. ساعات کار این شغل طولانی است و مدیران اغلب موظفند به شکایات مهمانان ناراضی گوش بدهند و آن ها را بررسی کنند.
مشاغل محبوب در مدیریت گردشگری عبارتند از:

  • مدیر رویداد ها و تشریفات
  • مدیر روابط بازدیدکنندگان
  • مدیر هتل
  • مسول تور
  • مدیر بازاریابی گردشگری
  • مدیر مرکز اطلاعات گردشگری
  • مدیر آژانس مسافرتی
  • مدیر رستوران
  • مدیر اقامتگاه

دوره مدیریت گردشگری

هدف مدیریت گردشگری چیست؟

وظایف و مسئولیت های مرتبط با مدیریت گردشگری از شغلی به شغل دیگر بسیار متفاوت است. با این حال، مشاغل مربوط به مدیریت گردشگری در اصل بر مدیریت مشاغل، جاذبه های گردشگری و سایر مؤسسات صنعت گردشگری با سه هدف اصلی متمرکز هستند:

  • ترویج گردشگری
  • تضمین رضایت مهمان
  • سودآوری برای کسب و کار

مدیر گردشگری چه وظایفی بر عهده دارد؟

  • مدیریت کارکردهای روزانه شرکت های موجود در صنعت گردشگری
  • شرکت در برنامه ریزی های استراتژیک و مالی
  • مدیریت بودجه
  • استخدام، آموزش و نظارت پرسنل
  • رسیدگی به شکایات مهمان
  • بازاریابی در تجارت و جلب توجه گردشگران
  • به روز بودن با روند صنعت (که ممکن است شامل تحقیقات آنلاین، بازدید از سایت و شرکت در کنفرانس ها یا رویدادها باشد)
  • یافتن راه هایی برای بهبود پایداری زیست محیطی فعالیت های مرتبط با گردشگری سازمان آن ها
  • ارائه و فراهم کردن اطلاعات توریستی، از جمله کارهای هنری، تولید و سفارش آن ها  و انتشار راهنماهای گردشگری و خبرنامه ها
  • برپایی نمایشگاه ها 
  • برنامه ریزی و برگزاری جشنواره های ویژه و فصلی 
  • طراحی و برنامه ریزی تورها و برنامه های سفر
  • برقراری ارتباط با رسانه ها، طراحان و چاپ گرها 
  • مدیریت کارکنان، بودجه ها و نیازهای آموزشی کارمندان
  • سفارش محصولات و خدمات
  • ارائه بودجه و مشاوره در مورد کسب و کار و ارسال خبرنامه الکترونیکی به مشاغل محلی
  • توسعه سیستم عامل های گردشگری الکترونیکی، از جمله وب سایت ها  و ایجاد بانک های اطلاعاتی تجاری
  • نوشتن و ارائه گزارش برای کمیته ها
  • برنامه ریزی و نوشتن برنامه های بودجه
  • تلاش برای توسعه محصولات
  • گفتگو با احزاب محلی، گروه ها وپاسخ گویی به سوالات رسانه ها
  • انجام تحقیقات بازار با اعضای عمومی و بازدید کنندگان از جاذبه های خاص
  • برنامه ریزی و توسعه استراتژیک، مانند راه اندازی و تولید استراتژی های گردشگری، مطالعات تأثیر اقتصادی برای اجرا یا انجام کمپین های بازاریابی.

با شرکت در دوره مدیریت گردشگری موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان چه مهارت هایی را فرا می گیرید؟

گردشگری و مهمانداری به دلیل در دسترس بودن شغل و تأثیر مثبت اقتصادی که بر جوامع محلی دارد، یک صنعت مهم  و بسیار متغیر است؛ اینکه تصمیم به کار در هتل، تشریفات، رستوران یا مراکز گردشگری یا هر شغل مرتبط دیگری داشته باشید برای موفقیت، یک سری مهارت های اصلی وجود دارد که شما به آن ها نیاز دارید. مهم تر از همه، مهمان داری و گردشگری نیاز به فردی دارد که همیشه لبخند برلبانش باشد و با مشتری برخورد خوبی داشته باشد. شما با شرکت در دوره مدیریت گردشگری موسسه آموزش عالی آزاد فن تمامی این مهارت ها و توانایی را آموزش خواهید دید. 
در اینجا 11 مهارت برتر مورد نیاز در صنعت گردشگری ارائه شده است که به شرح زیر هستند. 

  1. مهارت های خدمات مشتریان
    مهم تر از همه، تنها چیزی که می تواند شما را در گردشگری به فردی موفق تبدیل کند، توانایی شما در برآورده کردن انتظارات مشتری است. چه به عنوان مسول تور و چه در هتل کار کنید، این وظیفه شماست که اطمینان حاصل کنید که مشتریان شما زمان بسیار خوبی را سپری کنند و هیچ نگرانی نداشته باشند.
    در اصل، برای ارائه خدمات به مشتریان باید فردی مثبت و فعال باشید. حتی وقتی با مشتری به مشکل برخوردید، مهم است که لبخند بزنید، مودب باشید و حرفه ای بمانید.. به یاد داشته باشید هرچه خدماتی که ارائه می دهید بهترباشد، احتمالاً بازخورد خوبی نیز خواهید داشت.
  2. آگاهی فرهنگی
    در گردشگری، درصد زیادی از مشتریانی که با آن ها روبرو هستید و در واقع افرادی که در کنار آن ها کار می کنید، از خارج از کشور خواهند بود. این به معنای همکاری با افراد با پیشینه های مختلف فرهنگی است. در نتیجه، توانایی شما در آگاهی فرهنگی و انطباق با نگرش ها و هنجارهایی متفاوت، برای ایجاد یک حرفه موفق بسیار مهم است.
    مشتریان شما همیشه ارزش ها، عقاید و طرز تفکر مشابه با یکدیگر ندارند، بنابراین مهم است که تمامی این موارد را در نظربگیرید تا مشکلی بین آن ها پیش نیاید. هدف اصلی این است که مشتریان را راضی و خوشحال نگه دارید تا دوباره برگردند، بنابراین باید تمام اقدامات مورد نیاز را انجام دهید تا نظر مشتریان را جلب کنید. 
  3. مهارت های ارتباطی
    در هر صنعتی مهارت های ارتباطی قوی، بسیار مهم هستند، به ویژه در صنعت گردشگری.  هر روز با افراد مختلف با پیش زمینه ها، سنین، ملیت ها و خلق و خوی های متفاوت برخورد خواهید کرد، بنابراین مهم است که بتوانید به صورت کاملا واضح و قابل درک با مشتریات ارتباط برقرار کنید. همانطور که قبلا گفته شد، شما می خواهید مشتریان خود را بازگردانید، بنابراین باید توانایی ایجاد روابط موثر را داشته باشید. همیشه اولین برخوردتان با مشتری بسیار سرنوشت ساز است. زیرا اگر در اولین برخورد رفتارمناسبی نداشته باشید بار دیگر آن مشتری باز نمی گردد. البته مهم است که بتوانید در مواقعی که هتل شلوغ است یا فشارکار زیاد است با همکاران خود ارتباط موثر داشته باشید و بتوانید کارتیمی کنید. 
  4. مهارت های چند وظیفه ای
    یكی از دلایلی كه مدیریت گردشگری و مشاغل مرتبط با آن می تواند سخت باشد این است که باید بتوانید جند وظیفه را با هم به صورت همزمان به عهده بگیرید.  در بیشتر موارد، شما روزی بی درد سر نخواهید داشت و بنابراین، توانایی انجام  جند کار به طور همزمان به شما در موفقیت کمک می کند.
    این بدان معناست که یاد بگیرید که چگونه اولویت بندی کنید و به طور مؤثر کارها را مدیریت کنید، همچنین در مواقعی که فشار کار زیاد می شود، خونسرد باشید و خود را کنترل کنید
  5. اخلاق کاری
    اگر می خواهید در مهمان نوازی کار کنید ، بدون توجه به نقش خود ، باید سخت تلاش کنید. به احتمال زیاد شما بیشتر اوقات روی پاهای خود خواهید بود و برای جبران پاداش کمی شیفت های طولانی کار می کنید - همه در حالی که یک نمای شاد و دوستانه را در مقابل مشتریان حفظ می کنید.
    بنابراین ، اگر تمایل به اسکیت کردن ندارید ، یا نمی خواهید آستین های خود را ببندید و به داخل گیر بیفتید ، به احتمال زیاد خیلی زود فهمیدید - و اخراج می شوید.
  6. مهارت های زبانی
    داشتن تسلط به زبان انگلیسی اگرچه لزوماً ضروری نیست، اما یک امتیاز عالی برای شما به حساب می آید زیرا به شما این امکان را می دهد با طیف گسترده تری از مشتری ها ارتباط برقرار کنید. این مهارت ها در صورتی مه بخواهید در بخش بین المللی کار کنید، بسیار مفید و کاربردی هستند. مهارت های زبانی همچنین می تواند در دراز مدت به حرفه شما کمک کند. به عنوان مثال اگر به زبان فرانسه صحبت می کنید، می توانید به پست مدیر ارشد یا مدیر ارتباط مشتریان ارتقا بگیرید. در واقع، مسلط بودن به زبان های خارجی به خصوص زبان انگلیسی در هر صنعت یک امتیاز محسوب می شود. 
  7. حرفه ای بودن
    بیشتر کارفرمایان در صنعت گردشگری برای حفظ اعتبار برند خود به کارمندانی که با مشتریان در ارتباط هستند، متکی اند. بنابراین مهم است که در هر زمان و هر مکانی حرفه ای باشید. معمولاً این بدان معناست که ظاهرتان مرتب به نظر می رسید، به موقع در شیفت خود حضور دارید، اهل حاشیه و درد سر نیستید و کارهایی از قبیل سیگار کشیدن در ورودی اصلی را انجام نمی دهید. این همکارمندان حرفه ای باید کاملا خونسر باشند و هیچ گونه برخورد منفی و با عصبانیت با مشتری نداشته باشند. 
  8. مهارت های کار گروهی
    در صنعت گردشگری، صرف نظر از نقشی که دارید باید توانایی قابل توجهی در انجام کار به صورت گروهی داشته باشید. کمک و همکاری کردن با یکدیگر در نهایت نتیجه بهتری خواهد داشت.
    با توجه به نرخ بالای گردش مالی در صنعت، این مسئله می تواند چالش برانگیز باشد. بنابراین، شما مجبورید دائماً با اشخاص جدید سازگار شوید و روابط را از ابتدا دوباره برقرار کنید. اما اگر با هم متحد نباشید، کل کار آن طور که باید پیش نمی رود و این هم برای شما و هم برای مشتری بد خواهد شد. 
  9. مهارت های حل مسئله
    یکی دیگر از مهارت هایی در هر صنعتی بسیار با ارزش است، مهارت حل مسئله می باشد. اگرچه در مدیریت گردشگری، توانایی ایستادن روی پای خود و حل سریع مشکلات می تواند دردسرهای احتمالی زیادی را از شما دور کند.
    به عنوان مثال، اگر در هتل، یک مهمان از اتاق خود شکایت دارد، سریع مشکل را پیگیری کنید. پیگیری شکایات و نارضایتی آن ها،مشتری را خوشحال می کند.  از طرف دیگر، اگر مشتری نیازهای غذایی بسیار خاصی داشته باشد، می توانید از طرف آن ها با سرآشپز مشورت کنید تا یک راه حل جایگزین متناسب ارائه دهد.
    به یاد داشته باشید که آسانترین راه برای خوشحال کردن مشتریان، ارائه راه حل هایی برای مشکلات آن ها (البته با دلیل) است، بنابراین اگر شما توانایی خوبی در برطرف کردن مشکلات دارید، می توانید در این حرفه موفق شوید.  
  10. همدلی و هوش هیجانی
    لازم به گفتن نیست که پیشرفت تکنولوژی و دنیای دیجیتال، صنعت گردشگری را ماشینی می کند.  در عو ، سرمایه گذاری در سرمایه انسانی برای یافتن راه حل های نوآورانه در یک سناریوی همواره متغیر، بسیار کلیدی و ضروری است. افراد، موفقیت یک سازمان را تعیین می کنند و اگر این امر در همه زمینه ها صادق باشد، برای صنایع  خدمات محور مانند گردشگری  و مهمانداری حتی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
  11. مدیریت استرس و زمان
    مدیران گردشگری و مهانداری، غالباً باید بر روی چندین کار به طور همزمان کار می کنند و فشار سنگین کار را تحمل کنند. بنابراین باید بتوانند زمان و استرس خود را مدیریت کنند تا با مشکلات غیر منتظره ای روبرو نشوند. حفظ خونسردی و اعتماد به نفس به راندمان بهتر و رضایت بیشتر مشتری منتج می شود. 

دوره مدیریت گردشگری

اخذ گواهینامه مدیریت گردشگری از موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان چه اهمیتی دارد؟

موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان با بیش از ده سال سابقه درخشان در برگزاری دوره مدریت گردشگری به شما کمک می کند بعد از اتمام دوره و اخذ مدرک مدیریت گردشگری به سرعت وارد بازار کار شوید و در شرکت های خصویصی یا ادارات دولتی استخام شوید. گواهینامه مدیریت گردشگری موسسه آموزش عالی فن پردازان دارای تاییدیه سارمان wes کاناداست که می توانید از آن برای مهاجرت به کشور کانادا استفاده کنید. به جرات می توان گفت با آموزش مدیریت گردشگری توسط اساتید برتر موسسه ما شما تمامی مهارت هایی که در بالا به آن ها اشاره شد را فرا می گیرید و می توانید در شغل فعلی خود ارتقا بگیرید و درآمد بیشتری کسب کنید. 

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها