معرفی دوره ICDL یا مهارتهای هفت گانه رایانه

معرفی دوره ICDL یا مهارت های هفت گانه رایانه

در دنیای امروزی که همه چیز به طریقی با کامپیوتر و نرم افزار های آن مرتبط می باشد، یادگیری این مهارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار شده است. افرادی که اقدام به یادگیری این مهارت ها می کنند از موقعیت بسیار بهتری نسبت به دیگر افراد بهره مند می شوند. در یک کلام می توان گفت عدم آشنایی با مهارت های کامپیوتری امروزه معادل با بی سوادی است. پس فراگیری مهارت های هفت گانه کامپیوتر می تواند به شما در تجربه تحصیلی و آمادگی برای موقعیت های کاری و حرفه ای آینده تان، تاثیر بسزایی داشته باشد. توصیه می شود نوجوانان مدرسه ای، قبل از ورود به دانشگاه، آموزش ICDL را بگذارنند تا در دانشگاه یک گام فراتر از دیگران باشند و بتوانند بهترین نتیجه را در تحصیل و در آینده در کارشان بگیرند.موسسه آموزش عالی فن پردازان به عنوان یکی از پیشگامان آموزش های حضوری و مجازی در ایران، با بهره مندی از اساتید متخصص و حرفه ای توانسته است با سطح کیفی بسیار بالایی این دوره ها را برگزار کند. در این مقاله درباره دوره ICDL  و اخذ مدرک معتبر آن راهنمای شما خواهیم بود و به معرفی بیشتر این دوره خواهیم پرداخت.

 فردی که با موفقیت این دوره را بگذراند می تواند مدرک ICDL را در هر جایی از جهان ارائه دهد

دوره ICDL چیست؟

دوره ICDL یا همان مهارت های هفت گانه کامپیوتر یک گواهینامه بین اللملی می باشد که مخفف عبارت International Computer Driver’s License است و هر فردی که با موفقیت این دوره را بگذراند می تواند مدرک ICDL را در هر جایی از جهان ارائه دهد. به طور کلی دوره های ICDL به دو شکل تئوری و عملی برگزار می شوند و شامل موضوعات زیر است:

  • مبانی کامپیوتر: که بیشتر توضیحی درباره موضوعات اصلی و تئوری درباره فناوری اطلاعات می باشد.

  • اینترنت: مانند موضوعاتی مثل شبکه، اینترت و ایمیل.

  • ویندوز: شامل آشنایی با اجزای مختلف ویندوز و نحوه استفاده از آن ها و البته مدیریت فایل ها.

  • وورد: معرفی نرم افزار واژه پرداز که جهت نگارش و ویرایش متن استفاده می شود.

  • اکسل: که اشاره به صفحات گسترده و آشنایی با نحوه استفاده از آن ها دارد.

  • پاورپونت: که نرم افزاری جهت ارائه مطالب است.

  • اکسس: که نرم افزار بانک اطلاعاتی و پایگاه داده است.

این مهارت ها، مهارت های کامل دوره های ICDL می باشند که معمولا سه مهارت اول در دوره ICDL مقدماتی آموزش داده می شوند و چهار مهارت بعدی در دوره ICDL پیشرفته.  موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان، با موفقیت و خوش نامی سال هاست اقدام به برگزاری این دوره ها کرده است و مدارکی که در نهایت به دانش آموختگان ارائه می دهد، همگی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. در ضمن مدارک این موسسه مورد تایید سازمان WES کانادا هم هست، این سازمان در واقع سازمان ارزیابی مدارک است و دانش آموختگان در صورت تمایل به مهاجرت و کار در کشور کانادا می توانند از آن استفاده کنند.

این دوره مناسب چه افرادی است؟

دوره های ICDL به طور کلی برای تمامی افراد، صرف نظر از سن، تحصیلات، سابقه کار و سابقه آشنایی با کامپیوتر مناسب می باشد. اما به طور خاص می توان گفت این دوره برای افرادی کاربرد دارد که می خواهند در کار و حرفه فعلی شان و یا در تحصیلات شان راندمان کاری بالاتری داشته باشند، و یا تمایل دارند مهارت های خود را تقویت کرده و یا پشتوانه اطلاعاتی غنی وارد بازار کار شوند. در کل افرادی که تنها برای نیاز های شخصی نیازمند این مهارت ها هستند و فقط می خواهند زندگی شخصی شان را بهبود بخشند، می توانند نسبت به اخذ این گواهینامه اقدام کنند. علاوه براین ، یک سری از کارمندان نیز می خواهند موقعیت کاری فعلی شان را ارتقا داده و برای مثال حقوق و مزایای خود را بهبود بخشند، این افراد نیز می توانند با فراگیری این مهارت ها، به هدف خود دست پیدا کنند. مدارس نیز می توانند دانش آموزان خود را به آشنایی و کسب مهارت های هفت گانه کامپیوتر ترغیب و تشویق کنند تا سطح علمی مدرسه و دانش آموزان خود را نیز بالاتر برده تا از رتبه خوبی در مقایسه با دیگر مدارس برخوردار شوند. این دانش آموزان در آینده می توانند با قوای بیشتری نسبت به دیگر افراد، تحصیل در دانشگاه را آغاز کرده و در روند تحصیلی شان موفق تر باشند.

اخذ گواهینامه ICDL مزایای زیادی برای شما به همراه خواهد داشت

مزایای اخذ گواهینامه ICDL چیست؟

چه دانش آموزش باشید و چه دانشجو و یا حتی بعد از سال ها کار و فعالیت حرفه ای، اکنون متوجه نیازتان به مهارت های هفت گانه کامپیوتر شده اید، باید بدانید اخذ گواهینامه ICDL مزایای زیادی برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه به توضیح این موارد می پردازیم: 

  • مهارت ارتباطی خود را تقویت می کنید 

با شرکت در این دوره و فراگیری مهارت های آن می توانید از فناوری ها و نرم افزار های به روز دنیا در جهت بهبود شرایط کاری تان استفاده کنید و به تبع آن سطح ارتباطات تان را با دیگران افزایش داده و پروژه های کاری خود را نیز وسعت دهید. برای این کار می توانید از نرم افزار های ایمیل، پیام رسان های مختلف و دیگر برنامه های جدید استفاده کنید و سطح روابط تان را گسترش دهید. یکی از زیبایی که این حوزه دارد، ارتباطات مجازی است که می توانید به صورت غیر حضوری جلسات خود را برگزار کرده و موضوعات مختلفی را با دیگر همکاران و یا دوستان تان به اشتراک گذارید.

  • به راحتی می توانید به منابع اطلاعاتی دسترسی داشته باشید 

با فراگیری مهارت های اینترنت می توانید برای پیشرفت در کار و تحصیل تان از اطلاعات موجود در اینترنت به راحتی بهره مند شوید. امروزه پاسخ هر سوالی را می توانید در دنیای بزرگ اینترنت پیدا کنید و با آشنایی با این مهارت می توانید مطمئن باشید که هرگز کارتان روی زمین نمی ماند. تنها کافی است از کمی پشتکار برخوردار باشید، تا هر چیزی را که دوست دارید، به صورت آنلاین یاد بگیرید و برای بهبود کار خود از آن استفاده کنید. ضمن اینکه موتورهای جست و جو مانند گوگل به مانند اقیانوسی از منابع و اطلاعات هستند که تمامی نیاز های شما را می توانند برآورده کنند.

  • همیشه در حال یادگیری خواهید بود 

حتما این توصیه افراد موفق را زیاد شنیدید که هرگز دست از یادگیری مطالب جدید، برندارید. بله! برای پیشرفت و موفقیت روز افزون اولین کار آموختن است که خوشبختانه اینترنت و فضای مجازی این امکان را برای شما به راحتی فراهم کرده است. آموزش های آنلاین بسیاری در اینترنت موجود می باشد به گونه ای که تا آخر عمر تان هم مطالبی هست که شما بخواهید یاد بگیرید. مجبور کردن مغز به یادگیری می تواند مزایای طولانی مدتی برای شما در ایام پیری داشته باشد به گونه ای که در آن زمان نیز از ذهن فعال و سرزنده ای برخوردار باشید.

  • برای کار و زندگی موفقیت آمیز آماده می شوید

یادگیری مهارت های هفت گانه کامپیوتر شما را یک سر و گردن از آنهایی که با این مهارت ها آشنایی ندارند، بالاتر می برد. پس چه زمانی که با این مهارت ها وارد دانشگاه شوید و چه برای اولین بار بخواهید شغل حرفه ای خود را آغاز کنید، یک نمره مثبت برای شما تلقی می شود. فراموش نکنید که این مهارت ها حتی در زندگی شخصی تان نیز بسیار بیشتر از آنچه که فکرش را کنید، فایده دارد.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها