تحلیل کیفی ریسک
تحليل كيفي ريسك
تعریف بازاریابی|marketing
بازاریابی، تبادل و ارایه کالا و خدمات را مطالعه نموده و به روشی متفاوت آن را مدیریت میکند. در این حوزه، مشتری به عنوان هدف در نظر گرفته شده که رضایت آن حتما باید جلب شود. علاوه بر این، بازاریابی به خلاقیت و نوآوری نیاز داشته و بخشی از دوره مدیریت کسب و کار به حساب می آید.
قابل ذکر است که بازاریابی به سایر فعالیت ها نیز ارتباط داشته و در صورتی موفق خواهد بود که همه عوامل از جمله عوامل محیطی نیز با آن همراهی کنند. علاوه بر این، هر بازاریاب ممکن است از شیوه های خاص بازاریابی برای ارایه محصول استفاده کرده و در صورت نیاز آنها را تغییر داده یا به سرعت به روز کند تا سود دهی را افزیش دهد. اما، دقت داشته باشید که این بازایابی باید به گونه ای انجام شود که مشتری را به خرید دوباره ترغیب کند.
سرفصل هایی که در این مقاله به تفضیل شرح میدهیم شامل تعریف بازاریابی، ﻋﻮاﻣﻞ مؤثر در فرآیند ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮی ﺧﺮﯾﺪ، ابزارها و تکنیک های کنترل هزینه، آموزش مدیریت حرفه ای کسب و کار (MBA)، دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار ، مدرک مدیریت حرفه ای کسب و کار ، گواهینامه مدیریت حرفه ای کسب و کار ، تحليل كيفي ريسك ومهمترین وظایف رهبری سازمانی میشوند.
مدیریت حرفه ای کسب و کار (MBA)
ﻋﻮاﻣﻞ مؤثر در فرآیند ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮی ﺧﺮﯾﺪ
غالبا، هر مشتری برای خرید یک کالا و یا خدمات دلایل مشخص و تعریف شده ای دارد که از نظر خودش منطقی و قابل قبول هستند و امکان دارد که از همین عوامل برای معرفی کالا به دیگران نیز استفاده کند. ﻋﻮاﻣﻞ مؤثر در فرآیند ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮی ﺧﺮﯾﺪ میتوان شامل:
عوامل رواني و فردي : امکان دارد که افراد کالا و یا خدماتی را بر مبنای خواسته ها و نیازها، سبک زندگی، درک شان از محصول، نگرش متفاوت، تفکر دیگران در مورد محصول و یا حتی نام تجاری آن انتخاب کنند.
عوامل موقعيتي: امکان دارد افراد با توجه به عوامل و شرایط زمانی و مکانی و موقعیت های اجتماعی و فیزیکی کالایی را مفید تشخیص داده و آنرا به دفعات خریداری کنند.
آميخته بازارياب : در این گروه عواملی مانند شیو ه های ترغيبي شرکت برای معرفی محصول، شیوه های پرداخت، روش های متفاوت قیمت گذاری، ارایه تسهیلات، توضیخ کیفیت محصولات و نحوه توزیه آنها جای میگیرند.
عوامل فرهنگي و اجتماعي: امکان دارد که یک کالا از نظر گروهی از افراد جامعه پذیرفته شده و کارآمد بوده و یا حتی به دلیل باورهای خاص، در اجتماع طرفداران زیادی داشته باشد و از همین رو، مشتری آنرا به سهولت انتخاب کند.
ابزارها و تکنیکهای کنترل هزینه
با توجه به تعدد و تنوع سازمان ها و کسب و کارها، همیشه باید روش های منحصربه فرد و ابزارهای ویژه ای را برای کنترل هزینه های جاری و پیش بینی نشده در نظر گرفت تا بودجه به هدر نرفته و کارها و وظایف مورد نظرنیز به بهترین نحو انجام شوند. ابزارها و تکنیکهای کنترل هزینه عبارتند از :
انجام حسابرسی داخلی و خارجی
با استفاده از حسابرسی، میتوان ریز هزینه های انجام شده در یک بازه زمانی خاص را مشخص نمود که البته اینکار باید توسط ممیزهای مالی انجام شود.
بودجه
در این روش، میتوان با استفاده از طبقه بندی بودجه ، سرمایه گذاری های متفاوت و کم کردن هزینه های غیرضروری، هزینه های کل را کاهش داد.
استفاده از چک
صاحبان کار میتوانند برای کنترل هزینه ها، تعدادی چک با مبلغ مشخص را از قبل امضا کرده و در بخش مالی نگه دارند و هزینه ها را طبق مبلغ چک تعدیل کنند. در این روند، میتوان از شیوه ها و نرم افزارهای حسابداری نیز کمک گرفته و نتیجه کار را به صورت کاهش هزینه مشاهده کرد.
آموزش مدیریت حرفه ای کسب و کار (MBA)
در کل، هر کسب و کاری نیاز به مدیریت حرفه ای دارد تا بتواند چهارچوب خود را تنظیم نموده و مشتری های خاص خود را پیدا کند. از این جهت، افراد و مدیرانی میتوانند در این حوزه موفق شوند که دوره های مدیریت کسب و کار را پشت سر گذاشته و گواهینامه مدیریت حرفه ای کسب و کار دریافت کرده باشند.
در راستای معرفی مدیریت MBA، مرکز آموزش مجازی فن پردازان، دوره آموزش مدیریت حرفه ای کسب و کار را برای دانش پذیران علاقمند به این حوزه معرفی کرده است. دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار، کاربردی و جامع بوده و فرصتی عملی در اختیار دانش پذیران میگذارد تا با شیوه های مدیریتی کسب و کار اشنا شده و برای وارد شدن به محیط کسب وکار واقعی تجارب مفیدی به دست آورند.
همچنین، مرکز آموزش مجازی فن پردازان در پایان دوره، به دانش پذیرانی که در آزمون آنلاین حد نصاب نمره را کسب نمایند، مدرک مدیریت حرفه ای کسب و کار اعطا میکند. قابل ذکر است که این مدرک مور تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و در همه موقعیت های شغلی و دولتی قابل استناد است و البته برای مهاجرت به کشورهای همسایه نیز مفید خواهد بود.
تحليل كيفي ريسك
روش تحليل كيفي ريسك، هنگامی برای یک پروژه مورد استفاده قرار میگیرد که احتمال خطر جدی در آن وجود داشته و بر دیگر فاکتورها نیز تاثیر بگذارد. در این راستا، یک مدیر باید برای ریسک های شناسایی شده به طور دقیق و حساب شده برنامه ریزی کند تا به موقع، مانع از وقوع خطرات احتمالی شود.
البته، مهمترین عامل در این میان همان ریسک ها هستند که باید قریب الوقوع بودنشان را از طریق ضرب کردن میزان تاثیر در احتمال وقوع به دست آورد. در مرحله بعد، بابد برای ریسک هایی که در مرحله قبلی امتیاز بالایی به دست آوردند ، برنامه ریزی نموده و ریسک های کم اهمیت را نیز در نظر داشت.
مدیریت حرفه ای کسب و کار (MBA)
مهمترین وظایف رهبری سازمانی
نقش رهبران مخصوصا رهبران سازمانی بسیار حساس و مهم است زیرا آنها تعیین کننده مسیر موفقیت بوده و میتوانند در صورت نیاز ، مشکلات احتمالی را اصلاح و یا برطرف کنند. از این جهت، وظایف رهبر سازمانی باید مشخص باشد تا او بتواند به دیگر کارکنان در جهت دستیابی به رویاهایشان کمک کند. مهمترین وظایف رهبری سازمانی شامل:
تشویق و ترغیب کردن: مدیر باید کارکنان را برای خلق ایده های درست و مناسب تشویق کنند تا آنها نیز ایده هایشان را به اشتراک گذاشته و در موفقیت سازمان سهیم شوند.
مشارکت دیگران: مدیر باید، به شیوه ای کارکنان را آموزش دهد تا بتوانند مفهوم مشارکت را درک کرده و با مشارکت عملی، انرژی و قدرتی تازه به دست آورند.
تعیین خط مشی: مدیر میتواند با توجه به چشم اندازهای سازمان، خط مشی کلی ای را به عنوان الگو در نظر گرفته و تعیین کند و همزمان ازکارکنان بخواهد که برای پیشبرد اهداف طبق آن عمل کنند.
اصلاح امور: مدیر میتواند به منظور حل مشکلات، راه حل های خلاقانه ای ارایه داده و اوضاع سازمان را بهبود دهد.