اصول بازاریابی تلفنی

اصول بازاریابی تلفنی

دیجیتال مارکتینگ، به معنای استفاده و به کارگیری فن آوری ها و ابزارهای دیجیتال به منظور بازاریابی برای انواع محصولات یا خدمات است و غالبا، برای اینکار از انواع رسانه ها دیجیتال  و تلفن همراه استفاده میشود. این فرایند، از حدود 20 سال قبل شکل گرفته و مزیت آن است که برای اطلاع از محصولات جدید موجود در فروشگاه ها نیازی به حضور فیزیکی نبوده و همین امر، خرید محصولات را به نحو گسترده ای تسهیل کرده است. 
علاوه بر این، این نوع از بازاریابی نیز به اصول و ابزارهای خاص و مخصوصا آموزش دیجیتال مارکتینگ نیاز دارد تا بتواند نسبت به دیگر انواع بازاریابی موفق باشد. همچنین، در این نوع از بازاریابی نیز، باید نیاز و میزان تقاضای مشتری ها را سنجید و محصولات را طبق خواست آنها ارایه و معرفی کرد تا مشتری ها جذب شده و در دراز مدت وفادار بمانند. 
سرفصل های این مقاله شامل تعریف دیجیتال مارکتینگ ، اصول دیجیتال مارکتینگ، ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، آموزش مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ، دوره مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ ، مدرک مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ ، گواهینامه مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ ، اصول بازاریابی تلفنی و اندازه گیری تقاضا میشوند. 

آموزش مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

اصول دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ، نیز باید مانند انواع دیگر بازایابی سنتی طبق اصول از قبل تعیین شده انجام گیرد تا تاثیر دلخواه را داشته باشد. علاوه بر این، این اصول ثابت بوده اما میتوان آنها را طبق موقعیت کمی تغییر داده و البته تعدیل کرد و یا حتی نوآوری هایی در آنها ایجاد نمود. اما، اصول دیجیتال مارکتینگ کلی که میتوان برای همه مشتری ها و تقاضاها عبارتند از :
دیجیتال مارکتینگ، باید به نوعی با بازاریابی سنتی همگام و متناسب باشد. 
برای بهینه کردن روند بازاریابی میتوان از اطلاعات موجود استفاده کرد. 
نکته اصلی در هر بازایابی مشتری است نه محصول تولید شده. 
با استفاده از روش آزمون و خطا، رو شهای موثر بازاریابی محصول مورد علاقه یک مشتری را امتحان کنید. 
با بررسی شیوه های بازاریابی رقبا، در تکنیک های بازاریابی تغییراتی ایجاد نمایید تا موفق تر عمل کنید. 
این نوع از بازایابی نه تنها باید برای تبلیغات، بلکه باید برای اهداف تجاری مانند استفاده از فرصت ها و فراهم کردن موقعیت برای خرید توسط مشتریان نیز مورد استفاده قرار بگیرد. 
میتوان با استفاده از بازایابی، برای هر مشتری یک پیام خاص در مورد محصول و معرفی آن تهیه کرده و فرستاد. 

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ

امروزه، برای دیجیتال مارکتینگ از ابزارهای متنوع و متفاوتی استفاده میشود که برخی از آنها جدید و برخی دیگر کارایی کمتری داشته و با این حال، همچنان مورد استفاده هستند. از میان این ابزارها، برخی نقش کلیدی تری داشته و میتوانند به موفقیت بلند مدت این نوع از بازاریابی کمک کنند. ابزارهای دیجیتال مارکتینگ شامل : 
تبلیغات بنری: این نوع از بازاریابی، با در دسترس قرار دادن نوع و شکل و خصوصیات محصول، مستقیما محصول را معرفی میکند اما نسبت به وب تاثیر چندانی ندارد. 
شبکه های اجتماعی : با توجه با اینکه، امروزه استقبال و استفاده از شبکه های اجتماعی بیش از قبل بوده و افراد تا حدودی به آن پیوند خورده اند، بنابراین، میتوان از این موضوع برای تبلغ و دیده شدن هر چه بیشتر محصولات و یا خدمات بهره برد.  
وب: بهترین و پرکاربردترین شیوه بازایابی بوده که به دلیل بالا بودن میزان بازدید، توجه بسیاری از مشتریان را به خود جلب کرده و در نتیجه میزان فروش را افزایش میدهد. نکته مهم در این نوع بازایابی این است که، سئو و بهبود ان تا حد زیادی بر فروش تاثیر بگذارد. 
سایت ها : به طور معمول، تولید کنندگان برای محصولات ممتاز و منحصر به فرد خود یک سایت طراحی کرده و در آن در مورد محصولات توضیحات لازم را ارایه میکنند.

گواهینامه مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

آموزش مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ، یکی از حوزه هایی است که میتواند به طور چشمگیری به فروش انواع محصولات در کوتاه مدت کمک کند. بنابراین، بازاریاب هایی که آموزش دیجیتال مارکتینگ را پش سر گذاسته و در این زمینه تجربه کسب کرده باشند، موفقتر بوده و عملکرد بهتری نیز خواهند داشت. علاوه بر این، دریافت گواهینامه مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ از مراکز معتبر میتواند تایید کننده مهارت ها و استعدادهای انها در این زمینه باشد.
در راستای آموزش دیجیتال مارکتینگ به افراد و مدیران و بازا یاب های علاقمند، مرکز آموزش مجازی فن پردازان، اقدام به معرفی دوره آموزشی آموزش مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ کرده است. دوره مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ با سرفصل ها و مطالب جامع و کاملش، فرصتی در اختیار دانش پذیران میگذارد تا با اصول و ابزار دیجیتال مارکتینگ اشنا شده و برای کار کردن در محیط های عملی و واقعی، تجربه کافی به دست آورند. 
علاوه بر این، این مرکز در پایان دوره به دانش پذیرانی که در آزمون آنلاین نمره حد نصاب کسب کرده باشند ، مدرک مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ اعطا میکند. قابل ذکر است که این مدرک مور تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و در همه موقعیت های شغلی و دولتی قابل استناد است  و البته برای مهاجرت به کشورهای همسایه نیز مفید خواهد بود. 

اصول بازاریابی تلفنی

هر کدام از انواع بازایابی به پیش زمینه ها و اصولی نیاز دارد که رعایت کردن آنها موجب موفقیت در آن حیطه میشود. البته، علی رغم اینکه، هر کدام از این اصول اختصاصی هستند اما میتوان بنا به ضرورت یکی را جایگزین دیگری کرد. حال، اصول بازاریابی تلفنی میتوان شامل : 
با پاسخگویی به موقع به نیاز مشتری، او را به طرف خودتان جذب کنید: هنگام بازاریابی باید، بر نیاز مشتری تمرکز کرده و اطلاعاتی که او میخواهد را در اختیارش قرار دهید نه، اطلاعاتی که خودتان مایل هستید زیرا امکان دارد که، مشتری را از خرید منصرف کند و بازایابی با شکست مواجه شود. 
به صورت شفاهی به مشتری پاسخ دهید: بازاریاب ها باید بتوانند به همه سوالات مشتری های جدید و قبلی گوش داده و بعد از شنیدن نیازها و اهداف آنها، به سوالاتشان پاسخ موجه و کامل و قانع کننده دهند. 
به مشتری انرژی دهید: هنگام تماس با مشتری ها باید نیازهای او را شناسایی کرده و بتوانید راه کارهای مناسبی به او ارایه دهید. در این صورت، مشتریان انرژی گرفته و تشویق میشوند تا بیشتر با محصولات آشناشده و دیگران را نیز به خرید ترغیب میکنند. 
برای خریداران واقعی ، وقت بگذارید: محصولات شما، برای طیف مشخصی از افراد ساخته و برنامه ریزی شده اند و در صورتی که در میانه کار متوجه شدیدکه، محصول تناسبی با این مشتری نداشته و یا نمیتواند هزینه آن را پرداخت کند، بهتر است به بازایبای ادامه ندهید. البته اینکه بتوانید در دقایق اولیه به این موضوع پی ببرید که فردی مشتری واقعی است یا نه، خود مهارت بزرگی است.

دوره مدیریت کسب و کار دیجیتال مارکتینگ

اندازه گیری تقاضا

غالبا، نیازها و خواسته ها و البته میزان تقاضای مشتری ها در طول یک مشخص متغیر بوده و امکان دارد که به واسطه شرایط مالی و اقتصادی و همچنین، تغییر سلیقه به نوعی تعدیل شده و یا تغییر پیدا کند. بنابراین، تولید کنندگان و در مرحله بعد بازایاب ها باید از این تغییرات اطلاع پیدا کرده و برای فروش محصولات تصمیم های جدیدی گرفته و محصولات را طبق سلیقه و نیاز فعلی آنها طراحی و تولید کنند. 
علاوه بر این، شرکت های تولیدی باید اندازه گیری تقاضا را بر اساس پرونده های داخلی و داده های موجود در شرکت ها انجام دهند تا بتوانند سیستم اطلاعات فروش را تجزیه و تحلیل کنند. همچنین، این شرکت ها باید، مراحل سفارش محصول تا تحویل آن را بررسی کرده و نکاتی که احتمال دارد میزان فروش را بکاهد شناسایی کنند و آنها را رفع و رجوع کنند. 
علاوه بر این، در این سیستم های اطلاعاتی شرکت های تولیدی، میزان فروش در مراکز خاص بررسی شده و الگویی که از آن پیروی شده را نیز در نظر میگیرند تا بتوانند رفتار مشتری و مصرف کننده و تمایلات آنها را در طول زمان مود ارزیابی قرار دهند . قابل ذکر است که، روند بازار نیز میتواند در نوع و میزان تقاضای مشتری تاثیر بگذارد.

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها